GrIFK antoi oppitunnin Dickenille

GrIFK:n ja Dickenin välinen mittelö ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla, kun tauolle marssittiin kotijoukkueen 18-9 johdossa. Loppulukemat 35-23 ei jätä jossitteluille sijaa. Lue myös muiden otteluiden maalintekijät ja tähdet.

– Hävettää. Pelasimme kuin F-tytöt tämän naisten SM-ottelun. GrIFK pelasi hyvin ja ansaitsi todellakin voiton. Yritämme parantaa seuraavaan peliin, mietti Dicken-luotsi Markku Enström.

GrIFK:n valmentaja Gustaf Ahlroos oli hyvillään.

– Puolustuspelaamisemme toimi tänään erinomaisesti. Kaikki tekivät valtavasti töitä joukkueen eteen ja tulos oli siten loistava. Jessica Roos ansaitsee erityismaininnan, hän onnistui “ykkösenä” häiritsemään Dickenin hyökkäystä todella hyvin.

-Viime vuonna nämä joukkueet olivat pääosin samaa jengiä ja tämän ottelun molemmat halusivat voittaa. Meillä on hyvä treeniviikko takana ja se näkyi myös pelissä. Teimme alusta asti paikoista maaleja, siinä oli ratkaisun avaimet tänään, säesti Mikael Westerholm.

Johanna Hilli oli lauantaina pysäyttämätön. Ottelun vakuuttavin pelaaja onnistui pöllyttämään vastustajan verkkoa neljätoista kertaa.

– Joukkuepelaamisemme paranee koko ajan. Tänään se oli jo todella hyvällä mallilla. Ennen ottelua oli puhetta Dickenin kontrauspelistä ja onnistuimme lannistamaan heidät sillä saralla. Me pääsimme sen sijaan jatkuvasti puolinopeisiin, Linda Veskin hyvä ottelu maalin suulla mahdollisti sen.

Maalintekijät
GrIFK: Hilli Johanna 14, Genberg Martina 8, Rehnberg Christina 3, Roos Jessica 3, Piironen Kati 3, Põldver Maaria 3, Wilkman Hanna 1.

Dicken Nylund Karolina 4, Näräkkä Annika 4, Ratilainen Linda 4, Lindahl Anna 3, Nyberg Catarina 3, Pitkäjärvi Pia-Stina 2, Martola Anna 2, Kankainen Kira 1.

Lähivakuutus Tähdet
*** Hilli Johanna, GrIFK
** Veski Linda, GrIFK
* Genberg Martina, GrIFK

ÅIFK – Sparta  20 – 30  (9-12)

Sparta IF haki pisteet Turusta vahvan toisen jakson ansiosta.

– Alkukankeudesta huolimatta oikein hyvä ottelu meiltä. Puoli joukkuetta on kaiken lisäksi tällä hetkellä sairastuvalla. Etenkin keskuspuolustuksen esitykseen olen tyytyväinen, sanoi Sparta-valmentaja Robert Lindholm.

Katri Koskela oli yksi voiton arkkitehdeistä.

– Jaksoimme hyvin loppuun saakka, vaikka kenttäpelaajia oli tosi vähän matkassa. Paras pelimme tähän mennessä. Loimme hyvin paikkoja ja pistimme korkealla prosentilla pallot sisään, Koskela tuumi.

ÅIFK:n Thomas Hivert antoi omilleen synninpäästön tappiosta huolimatta.

– Meillä on uusi ja nuori joukkue, joka ei ole vielä valmis. Tämä oli kuitenkin askel eteenpäin. Sekä taktiikassa että pelillisessä osaamisessa on vielä parantamisen varaa, valmentaja sanoi.

Maalintekijät
ÅIFK: Julia Degerth 4, Anna Harri 4, Aimi Hamberg 4, Malin Gullqvist 3, Sofia Forss 1, Johanna Kajander 1, Heidi Kullberg 1, Fredrika Lagerbohm 1, Camilla Wennström 1.

Sparta: Katri Koskela 9, Inka Jäntti 8, Hanna Heiskanen 3, Raita Heiskanen 3, Elisa Manninen 3, Anni Kaikko 2, Jessica Hallio 1, Sirja Lassinharju 1.

Lähivakuutus Tähdet
*** Katri Koskela, Sparta
** Inka Jäntti, Sparta
* Julia Degerth, ÅIFK

BK-46 – Atlas 33-18  (15-8)

Maalintekijät
BK-46: Pamela Degerman 10, Madeleine Lindholm 10, Jenny Löf 6, Yvonne Westerholm 4, Nina Ahlblad 3.

Atlas: Ami Kunttu 7, Anna Jauhiainen 3, Henna Kyttälä 3, Malin Grahn 1, Emmi Högbacka 1, Noora Ekström 1, Anu Eräkallio 1, Jenna Martikainen 1.

Lähivakuutus Tähdet:
*** Pamela Degerman, BK-46
** Madeleine Lindholm, BK-46
* Ami Kunttu, Atlas

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk