GrIFK kellisti Atlaksen maalein 38-21 (19-10)

GrIFK vankisti asemiaan sarjan kärkipäässä, joukkue on nyt kolmantena. Dicken nappasi makean voiton ÅIFK:sta.

Maalinteossa onnistui ottelussa peräti kaksikymmentäkaksi pelaajaa.

– Erittäin keskittynyttä peliä. Latautuminen oli hyvää ja paransimme edellisestä kohtaamisesta, GrIFK:n valmentaja Mikael Westerholm totesi.

Betina Lillqvist teki kahdeksan maalia ja valittiin ottelun vakuuttajaksi.

– Pelasimme joukkueena ja sekä puolustus että hyökkäys toimi moitteettomasti.

Maalintekijät 

GrIFK: Rehnberg Christina 9, Lillqvist Betina 8, Hilli Johanna 7, Roos Carolina 4, Roos Jessica 2, Piironen Kati 2, Põldver Maaria 2, Salonen Anette 1, Wilkman Hanna 1, von Troil Fanny 1, Genberg Martina 1

Atlas: Peltonen Johanna 4, Ekström Noora 3, Sjölund Annica 3, Ahovaara Tiina 2, Häyrinen Pirjo 2, Pihlström Anu 2, Kyttälä Henna 1, Eräkanto Anu 1, Helaskoski Tiina 1, Jauhiainen Isa 1, Jauhiainen Anna 1.
Lähivakuutus Tähdet
*** Betina Lillqvist, GrIFK
** Christina Rehnberg, GrIFK
* Johanna Hilli, GrIFK

 

Dicken – ÅIFK 30-26 (20-11)

Dicken kavensi voitolla eroa turkulaisiin. Neljä pistettä erottaa nyt joukkueet toisistaan, kun kolme kierrosta on pelaamatta.

– Aloitimme ottelun loistavasti, puolustuksemme toimi mainiosti ja sitä kautta pääsimme kontrahyökkäyksiin. Nuori joukkueemme piti tason yllä läpi koko ottelun, monesti aikaisemmin hyvien jaksojen jälkeen on tullut sysimustia hetkiä. Tänään onnistuimme pelaamaan hyvin koko ottelun. Hyökkäyksissä Annika Näräkkä oli erinomainen, puolustuksessa koko joukkue pelasi erinomaisesti. Tämä voitto antaa itseluottamusta kevään ratkaisupeleihin, totesi Dicken-luotsi Markku Enström.

Thomas Hivert manasi uneliasta alkua.

-Peli ei ollut hyvä, oli hankalaa saada peli käyntiin Annika Näräkän nopeiden maalien jälkeen, tilanne oli 6-1 n. 6 minuutin kohdalla. Tämän jälkeen emme oikein päässeet vauhtiin ja puolustus oli kuin unessa. Peli oli meille vaikea, puolet joukkueesta oli joko flunssassa tai loukkaantuneena. Vaihdoimme taktiikkaa ja saimme hieman kurottua peliä kiinni, mutta se ei riittänyt. Onnittelut Dickenille ja nopealle Annika Näräkälle.

Maalintekijät

Dicken: Lindahl Anna 9, Näräkkä Annika 9, Nylund Karolina 6, Pitkäjärvi Pia-Stina 2, Ratilainen Linda 2, Ek Viktoria 1, Kankainen Kiira 1

ÅIFK: Harri Anna 7, Gullqvist Malin 6, Degerth Julia 4, Saarela Emma 4, Lagerbohm Fredrika 3, Forss Sofia 1, Pettersson Carolina 1

Lähivakuutus Tähdet

***        Näräkkä Annika, Dicken

**         Lindahl Anna, Dicken

*           Harri Anna, ÅIFK

Dickenin naisten edustusjoukkue 2011-2012

Dickenin naisten edustusjoukkue 2011-2012

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk