HIFK haki pisteet Akillekselta maalein 21-34 (11-17)

Puolustus toimi hyvin. Tavoittelimme voittoa ja saimme sen, lukuisten poissaolojen vuoksi tämä maistuu erityisen hyvältä, sanoi HIFK:n vastuuvalmentaja Markus Thome ottelun jälkeen.

– Peli oli sekavaa ja se johtui osittain siitä että jouduimme pelaamaan pitkiä vaihtoja. Erityisen tyytyväinen olen Jenny Mustakallion ja Caru Oleniuksen esityksiin, jotka vähäisestä harjoittelusta huolimatta esiintyivät kentällä erinomaisesti, Thome kertoi.

Akilles aloitti hyvin, mutta HIFKn tasoitettua ottelun kahdenkymmenen peliminuutin jälkeen, pelaajat stressaantuivat ja hermostuivat.

– Puolustuksesta tuli mielikuvituksetonta ja hyökkäyspään joukkuepeli ontui. Harjoitellut ajot jäivät osin puuttumaan. Puolustuksessa olimme aivan liian kilttejä. Ottelu antoi kuitenkin Akilleksen pelaajille tarvittavaa rutiinia, eikä ero joukkueiden välillä ollut ihan niin suuri kuin miltä tuloslukemat näyttää, mietti Akilles-luotsi Christian Lindberg.

Maalintekijät:
Akilles: Emilia Höglund 6, Lotta Kulju 4, Sofia Höglund 4, Elin Ekholm 2, Annica Sjölund 2, Gina Rask 1, Amanda Kneck 1, Annika Laaksonen 1.

HIFK: Linda Cainberg 9, Kathlen Ax 8, Rosanna Rouhiainen 4, Hanna Nylund 4, Victoria Berg 3, Sara Floman 3, Caru Olenius 2, Jenni Mustakallio 1.

Lähivakuutus Tähdet:
*** Linda Cainberg, HIFK
** Kathlen Ax, HIFK
* Beatriz Backman, Akilles

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!