HIFK kaatoi GrIFK:n ja nousi sarjassa kolmanneksi

HIFK pelasi erinomaisen ensimmäisen puoliajan ja voitti sen ansiosta GrIFK:n sunnuntaina. Voitto nosti helsinkiläiset sarjataulukossa GrIFK:n ohi kolmanneksi, kun runkosarjasta on puolet takana.

– Erittäin hyvä ensimmäinen puoliaika ja sain hyvin apuja puolustukselta. Hyvä vauhti ja tempo läpi ottelun mutta pitää muistaa että ottelu kestää 60 minuuttia, sanoi kotijoukkueen maalivahti Annika Lindström, joka palkittiin ottelun vakuuttavimpana pelaajana.

Markus Thome iloitsi siitä että joukkue pystyi kasaamaan itsensä vaikeilla hetkillä.

– Hyvä että saatiin kriittisillä hetkillä paketti takaisin kasaan. Granille pitää antaa tunnustus heidän taistelustaan loppuun asti. Tärkeä voitto meille, Thome totesi.

GrIFK:n Gustav Ahlroos oli pettynyt.

– Kokonaisuudessaan ala-arvoinen suoritus kaikilta. Ensimmäinen puoliaika oli täysi katastrofi. Toisella parannettiin, mutta se ei riittänyt.

Maalintekijät

HIFK: Linda Cainberg 6, Kathlen Ax 5, Silja Borgarsdottir-Sandelin 5, Victoria Berg 4, Annamari Jääskeläinen 3, Rosanna Rouhiainen 2, Carla Olenius 2, Cecilia Forsman 1.

GrIFK: Johanna Hilli 8, Betina Lillqvist 8, Hanna Wilkman 3, Kati Piironen 3, Martina Genberg 2, Maaria Pöldver 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Annika Lindström, HIFK
** Betina Lillqvist, GrIFK
* Linda Cainberg, HIFK

Dicken – KyIF 24-19 (12-4)

– Pelasimme ensimmäisen jakson hyvin ja puolustimme joukkueena siitä lähdettiin tilanteessa 12-4 puoliajalle. Toinen puoliaika oli tytöiltä heikompi, he odottivat pelin päättymistä ja fokus ei ollut täysin pelissä, mietti Dicken-luotsi Markku Enström.

Myös kolmella tähdellä palkittu Anna Lindahl näki voiton avaimet puolustuspelissä.

– Puolustus oli loistavaa, meiltä kauden paras esitys omassa päässä. Siitä syystä myös hyökkäys toimi. Olen iloinen siitä että kaikki taistelivat upeasti, Lindahl sanoi.

KyIF heräsi, kun ottelu oli jo ohi.

– Ensimmäiset 40 minuuttia oli kehnoa. Liike puuttui lähes kokonaan. Viimeiseen kymmenminuuttiseen olen tyytyväinen, Dicken ei enää päässyt juoksemaan nopeitakaan, se oli positiivista, kertoi KyIF:n valmentaja Roger Dahlqvist.

Maalintekijät

Dicken: Lindahl Anna 10, Kankainen Kiira 3, Nylund Karolina 3, Nyberg Catarina 2, Näräkkä Annika 2, Ratilainen Linda 2, Nylund Sara 1, Pitkäjärvi Pia-Stina 1.

KyIF: Fröberg Linda 5, Friman Petra 4, Sundelin Cecilia 4, Kaivola Susanna 2, Bergman Rosalie 1, Boijer Sofia 1, Paukku Mari 1, Volkov Emilia 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Lindahl Anna, Dicken
** Silfvast Catharina, Dicken
* Friman Petra, KyIF

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk