HIFK murskasi Akilleksen maalein 41-17

– Hyvä asenne ja työnteko ottelun alussa. Peli ratkesi onneksi aikaisessa vaiheessa, sanoi kotijoukkeen valmentaja Markus Thome. Tauolla HIFK:n johto oli jo neljätoista osumaa (22-8).

Maalivahti Ronja Nyman valittiin ottelun vakuuttajaksi.

– Satsattiin hyvin vaikka ennalta ottelun lähtökohta oli voitto. Näytettiin että halutaan pelata käsipalloa ja meillä oli monta eri maalintekijää, veskari mietti.

Viime kauden hopeajoukkue on nyt sarjassa viidentenä, kun viisi ottelua on runkosarjaa pelaamatta. Kärkijoukkueista vastaan asettuu vielä Sparta sekä GrIFK. Akilleksen toistaiseksi ainoa voitto tuli toisesta nousijajoukkueesta KyIF:stä.

– Aloitettiin hyvällä asenteella mutta HIFK rankaisi meidän virheistä nopeilla vastahyökkäyksillä. Tiedettiin että virheet pitää saada pois mutta ei aivan onnistuttu, kertoi Akilleksen valmentaja Christian Lindberg.

Maalintekijät

HIFK: Kathlen Ax 7, Linda Cainberg 6, Silja Borgarsdottir-Sandelin 6, Victoria Berg 5, Carolina Byman 5, Rosanna Rouhiainen 4, Annamari Jääskeläinen 3, Annette Tallqvist 3, Hanna Nylund 2.

Akilles: Annica Sjölund 6, Emilia Höglund 4, Lotta Kulju 2, Elin Kneck 2, Lina Sihvonen 2, Elin Ekholm 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Ronja Nyman, HIFK

** Kathlen Ax, HIFK

* Rosanna Rouhiainen, HIFK

 

Atlas – BK-46  22-30  (12-12)

Myyrmäessä käytiin tiukka vääntö, joka lopulta ratkesi vierailijoiden eduksi. Voitolla BK-46 jatkaa sarjassa neljäntenä.

– Tiukka peli ja lopputulos ei vastaa pelin kulkua, kommentoi BK-luotsi Peter Kihlstedt.

Madeleine Lindholm heitti pallon verkkoon seitsemän kertaa ja keräsi kolme tähteä.

– Alku oli joukkueeltamme hieman kankea. Löysimme kuitenkin paremmin heittopaikkoja. Vauhdikas peli.

Atlas on voittanut muut nousijajoukkueet kertaalleen ja on pystynyt tasapäiseen taisteluun myös muita seuroja vastaan. Nisse Heerman oli omiinsa tyytyväinen vaikka käteen jäi vain luu.

– Pelattiin hyvin ja tasaisesti viisikymmentä minuuttia. Lopussa BK:n puolustuksen muutos vei meiltä ratkaisupaikat.

Maalintekijät

Atlas:  Tiina Helaskoski 5, Noora Ekström 4, Anu Eräkanto 3, Anu Pihlström 3, Malin Grahn 2, Isa Jauhiainen 2,  Johanna Peltonen 1, Jenna Martikainen 1, Anna Jauhiainen 1.

BK-46: Pamela Degerman 7, Jenny Löf 7, Madeleine Lindholm 7, Malin Holmqvist 3, Madeleine Kihlstedt 3, Yvonne Westerholm 2, Nina Ahlblad 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Madeleine Lindholm, BK-46

**Jenny Löf, BK-46

* Tiina Helaskoski, Atlas

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk