Sparta IF vei trillerin

Viime kauden finalistien, Spartan ja HIFK:n kohdatessa, kotijoukkue oli maalin verran parempi. Runsasmaalinen ottelu päättyi lukemin 32-31 (15-11).

HIFK oli vielä tauolla neljän maalin takaa-ajoasemassa, mutta nousi taistelemaan voitosta. Loppuun asti kiri ei kuitenkaan riittänyt.

– Hyvä peli molemmilta joukkueilta. Hatunnosto omille pelaajille jotka taistelivat upeasti loppuun asti. Meillä oli pari teknistä virhettä liikaa, se ratkaisi lopulta ottelun, pohti HIFK:n valmentaja Björn Nylund.

Myös Spartan valmentaja Robert Lindholm näki ottelun äärimmäisen tasaväkisenä.

– Lopussa kumpi tahansa olisi voinut voittaa. Meiltä erinomainen taistelu kapealla ryhmällä, varsinkin Carolina Böckelmanin ja Katri Koskelan yhteistyö oli paikoin silmiä hivelevää, sanoi onnellinen valmentaja.

Carolina Böckelman rakensi ja viimeisteli. Kolme Lähivakuutustähteä tarttui mukaan.

– Hyökkäyspäässä saatiin hyvin pelattua palloja viivalle, mutta puolustuksessa meillä on vielä parannettavaa. Oli kivaa pelata pitkästä aikaa loukkaantumisen jälkeen.

Maalintekijät
Sparta IF: Katri Koskela 15, Hanna Heiskanen 5, Carolina Böckelman 4, Raita Heiskanen 4, Elisa Manninen 2, Inka Jäntti 2.

HIFK: Linda Cainberg 13, Cecilia Forsman 4, Victoria Berg 4, Rosanna Rouhiainen 4, Kathlen Ax 4, Annamari Jääskeläinen 2.

Lähivakuutus Tähdet
*** Carolina Böckelman, Sparta IF
** Linda Cainberg, HIFK
* Katri Koskela, Sparta IF

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk