Käsipallon naisten SM-sarja

Lauantaina pelataan neljällä paikkakunnalla

Kierroksen kärkikamppailu käydään Pirkkolassa Spartan ja HIFK:n välillä.

Viime kevään pronssijoukkue Sparta haastaa mestari HIFK:n kotikentällään lauantaina. Spartan pelaaminen on ollut kaksijakoista. Kotiotteluista kaksi voittoa kahdesta pelistä, vieraissa on tullut kaksi häviötä. HIFK on äärimmäisen tasaisen sarjan ainoa ryhmä, joka on edelleen tänä syksynä pistemenetyksittä. Pelejä on yksi Spartaa vähemmän pelattuna.

HIFK:n päävalmentaja Björn Nylund muistuttaa Spartan vaarallisuudesta.

– Heillä on todella kokenut ja rutinoitunut joukkue, kova peli varmasti tulossa. Meillä on teemana olla tällä kertaa alusta asti hereillä, edellisissä otteluissa meillä on ollut pahoja käynnistymisvaikeuksia.

Omat ja vastustajan vahvuudet ovat “Nallella” tiedossa.

– Spartan sentteripeli on erinomaista. Viivat ovat sekä taitavia, että vahvoja. Se osa-alue pitää pystyä eliminoimaan. Itse olen tuonut omaan pelitapaamme joitakin uusia juttuja ja niitä harjoitellaan vielä. On tärkeää että pelaajat alkavat pikku hiljaa luottamaan pelikirjaamme. Tempoa on pidettävä ottelussa yllä täydet minuutit.

Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet tiukkoja viimeisten vuosien aikana. Edellisvuoden kamppailut päättyivät toinen tasapeliin ja toinen HIFK:n niukkaan voittoon.

 

Lauantaikierroksen ottelut: 

ÅIFK – BK46, Samppalinnan Palloiluhalli kello 14:oo

KyIF – Dicken, Kirkkonummen halli kello 16:3o

Sparta IF – HIFK, Pirkkolan Palloiluhalli kello 16:45

SIF – Atlas, Siuntion Palloiluhalli kello 17:oo

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk