Maanantaina pelataan toinen finaali

 Tiivistyykö HIFK:n ote mestaruudesta vai ryövääkö Grani kotiedun takaisin? 

 

Finaalisarja jatkuu maanantaina Helsingin Urheilutalolla, jossa kotijoukkue HIFK ei koko runkosarjakauden aikana hävinnyt kertaakaan. Kauden ainoa kotitappio tuli välieräsarjan ensimmäisessä pelissä, vasta jatkoajan jälkeen BK-46:lle.

HIFK:n ja GrIFK:n kohdatessa helsingissä lokakuussa, päättyi peli 28-27(12-14). Myös viime kevään finaaleissa, oli HIFK kotonaan lyömätön, voittolukemat GrIFK:sta 29-20 sekä 25-16. Nämä tilastot huomioiden ja muistaen, että HIFK pudotti matkalla Suomen Cupin voittoon puolivälierässä juuri GrIFK:n, on kotijoukkue toisessa ottelussa hienoinen suosikki. Halvalla ei Grani tule nahkaansa myymään ja odotettavissa onkin jälleen upea käsipalloilta.

Vierasjoukkueen mahdollisuus lepää kollektiivisessa ja työteliäässä puolustuspelaamisessa, joka mahdollistaa nopean suunnanmuutoksen ja helpot kontrausmaalit. Toistuessaan läpiajot näkyvät nopeasti tulostaululla ja lisäksi ne nakertavat vastustajan mentaalipuolta aika lailla. Mitä verkkaisemmaksi pelitempo menee, sitä enemmän on HIFK “Urkilla” kotonaan.

Ensimmäisessä pelissä se oli HIFK, joka heilutti verkkoa vuoroin ysistä, kuutosesta ja nopeista. Tiivistyykö ote mestaruudesta vai ryövääkö Grani kotiedun takaisin? Helsingin Urheilutalo kello 19:3o.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk