Mitaliehdokkaiden voimanmittelö Karjaalla lauantaina

Ennokkokaavailuissa sekä kotijoukkue BK46, että viime kaudella pronssille yltänyt kokenut Sparta, on sijoitettu sarjan kärkijoukkueitten joukkoon.

Kotijoukkueen sarjaohjema ei ole alkukaudesta helppo. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli viime kevään finalisti GrIFK, joka teknisten virheiden sävyttämässä ottelussa oli Karjaalaisia vahvempi.

Nyt SISU-Arenalle saapuu avauskierroksella ÅIFK:ta riepotellut helsinkiläisryhmä. Inka Jäntti ja Sara Lobbas ovat toipuneet pelikuntoon ja muutenkin Sparta vaikuttaa tasapainoiselta joukkueelta, joskin uusi valmennus on vielä kysymysmerkki. Risto Jäntti saakin varmasti taustatukea osalta pelaajistoa, jotka itsekin ovat kouluttautuneet valmentajiksi ja vastaavat laajalti seuran juniorityöstä.

– Hyvä fiilis joukkueessa vaikka valmistautuminen kauteen on ollut erilainen kuin ennen ja pelipaikat ovat vaihtuneet. Voittaminen on aina mukavaa ja antaa paremmat lähtökohdat jatkoon, Sara Jäntti sanoi ÅIFK-ottelun jälkeen.

BK46:n kevätkausi oli hienoinen pettymys, joukkueen jäätyä niukasti mitalipelien ulkopuolelle. Tällä kaudella tavoitteeksi on asetettu mitali. Runkosarjassa pelejä on sen verran niukasti, että jokaiset pisteet ovat äärimmäisen tärkeitä. Kaksi tappiota alkuun ei maata kaada, mutta on suuntaa antavaa.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahdesti, Sparta veti pidemmän korren kummallakin kerralla.

la 22.09. SISU Arenalla klo 16:oo, BK-46 – Sparta IF

 Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk