ÅIFK voitti Atlaksen

Voittolukemat kotijoukkueelle 23-18 (12-8). 

– Ei ollut kaunista mutta voitto on voitto. Tärkeät pisteet, sanoi ÅIFK:n päävalmentaja Viljami Saastamoinen ottelun jälkeen.

ÅIFK varmisti voitolla myös puolivälieräpaikkansa. Sijoitus on tällä hetkellä kuudes ja siihen se saattaa jäädäkin. Jäljellä olevissa kolmessa ottelussa tulee vastaan vielä sarjan kärkijoukkueita, SIF on kuitenkin turvallisesti neljä pistettä takana.

Kotijoukkueen maalivahti Vanja Radic esitti tukun hienoja pelastuksia ja valittiin ottelun vakuuttavimmaksi.

– Pelasimme kuten olimme ennalta sopineet. Puolustus pelasi agressiivisesti.

Vantaalaiset ovat kahdeksantena ja myös kiinni pudotuspelipaikassa. Jos KyIF ei järjestä jättiyllätystä viimeisillä kierroksilla, jatkuu Atlaksen kausi runkosarjan jälkeen puolivälierissä.

– Radic oli hyvä, emme tehneet riittävästi maaleja voittaaksemme, Atlas-luotsi Toni Kallio kiteytti lyhyesti ÅIFK-pelin jälkeen.

 

Maalintekijät

ÅIFK:  Anna Harri 6, Carolina Pettersson 5, Ida Bruun 4, Elin Sundell 3, Johanna Kajander 2,  Emma Saarela 2, Julia Symes 1.

Atlas: Annica Sjölund 4, Nina Sarelin 3, Noora Ekström 2, Ami Kunttu 2, Anu Pihlström 2, Emmi Högbacka 1, Tuula Kupila 1, Henna Kyttälä 1, Johanna Lyytinen 1, Isa Jauhiainen 1.

 

LähiTapiola Tähdet

***  Vanja Radic, ÅIFK

** Anna Harri, ÅIFK

* Annica Sjölund, Atlas

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk