Karjaa

BK-46 pelasi itselleen ottelupallon

Kotivoitto ÅIFK:sta irtosi maalein 27-25 (12-9).

Kolmas peli Karjaalla pysyi tasaisena ja helpot virheet leimasivat avausjaksolla kummankin joukkueen otteita. Kotijoukkue oli äärimmäisen pienen marginaalin turvin parempi ja ensimmäistä kertaa paikka välierissä on katkolla keskiviikkona Samppalinnassa.

– Johdamme voitoin 2-1 ja olemme askeleen lähempänä semifinaalipaikkaa, Peter Kihlstedt totesi summerin soitua.

Runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut ÅIFK on päättänyt myydä nahkansa kalliilla ja on pystynyt ahdistamaan suosikkina sarjaan lähtenyttä BK-46:ta toden teolla. Maanantaina ÅIFK:n maalivahti Vanja Radic oli pääsyyllinen tasaisiin lukemiin. Asenne oli koko joukkueella esimerkillinen ja tasaisesta suorituksesta kielii se, että joukkueella oli viisi kappaletta neljän maalin viimeistelijää.

– Upea taistelu naisilta. Tämä ottelusarja menee viiteen otteluun. Me voitamme Samppalinnassa ja haluamme vielä kerran Karjaalle, Viljami Saastamoinen kertoi koko ryhmän tuntemuksista.

Seitsemän kartaa maalannut Pamela Degerman valittiin pelin parhaaksi.

–  Taisteltiin puolustuksessa niinkuin sovittiin. Hyökkäyksessä meillä on vielä parannettavaa.

Maalintekijät

BK-46: Pamela Degerman 7, Madeleine Lindholm 6, Jenny Löf 3, Linda Sjöblom 3, Nina Ahlblad 3, Annette Nyberg 3, Malin Holmqvist 1,Yvonne Westerholm 1.

ÅIFK: Carolina Pettersson 4, Anna Harri 4, Malin Gullqvist 4,  Johanna Kajander 4, Emma Saarela 4, Elin Sundell 2, Julia Symes 2, Maja Enholm 1.

LähiTapiola Tähdet
*** Pamela Degerman, BK-46
** Vanja Radic, ÅIFK
* Madeleine Lindholm, BK-46
Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk