Karjaa

BK-46 voitti HIFK:n ja nousi sarjakärkeen

Kotijoukkue otti Karjaalla makean voiton maalein 27-23 (13-12).

– Joukkue on kasvanut valtavasti, itseni mukaan lukien.Tuntuu siltä, että meillä on jotain todella isoa meneillään. Matilda oli maalissa mainio ja puolustus toimi aika ajoin täydellisesti. Makea voitto, Peter Kihlstedt kertoi.

Tappio oli HIFK:lle kauden ensimmäinen.

– Huono peli. Meillä oli valtavasti teknisiä virheitä, varmaan yli kolmekymmentä. Kaikki kunnia kuitenkin BK-46:lle, Björn Nylund sanoi.

Matilda Björkqvist oli maalipuiden välissä huikea. Palkintona pisteet, paikka sarjakärjessä ja kolme tähteä.

– Peli kulki erinomaisesti ja kentällä oli hauskaa. Sytyimme otteluun alusta saakka. Pelimme on vain parantunut ensimmäisen GrIFK-pelin jälkeen ja todella mielenkiintoinen jatko odottaa, veskari mietti.

Maalintekijät

BK-46: Madeleine Lindholm 7, Pamela Degerman 7, Linda Sjöblom 5, Yvonne Westerholm 3, Annette Nyberg 2, Jenny Löf 1, Malin Holmqvist 1, Nina Ahlblad 1.

HIFK: Linda Cainberg 6, Annette Tallqvist 5, Rosanna Rouhiainen 4, Kathlen Ax 2, Victoria Berg 2, Ida Väyrynen 2, Silja Borgarsdottir-Sandelin 1.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Matilda Björkqvist, BK-46

** Madeleine Lindholm, BK-46

* Misa Slotte, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk