Karjaa

BK-46:lle pronssit kaulaan

Karjaalla pelattu toinen pronssipeli päättyi 32-26.

Kahden ottelun yhteistulos siis 65-57 ja näin BK-46 palasi mitalikantaan naisten käsipallossa. Runkosarjan kolmonen oli lopulta aavistuksen Dickeniä terävämpi.

– Vihdoinkin hieno voittaa jotain. Me olimme vaan kertakaikkiaan parempia kuin vastustaja tällä kertaa, Matilda Björkqvist iloitsi ottelun jälkeen.

Pettymykseen päättyneen välieräsarjan jälkeen, Karjaalaiset saivat ladattua taistelutahdon kohdilleen kauden viimeiseen kotiotteluun.

– Olen tyytyväinen huonon, varsinkin helmikuun jälkeen. Pelattiin hyvä puolivälierä- ja välieräsarja. Tätä jatkettiin myös näissä pronssipeleissä. Suuri kiitos tytöille koko kaudesta, Peter Kihlstedt sanoi.

Dickenkin paransi huikeasti viime kaudesta, eikä finaalipaikkakaan ollut kaukana.

– BK-46:lla oli vain paremmat heittäjät ja he ansaitsivat voiton. Pamela ja Matilda tekivät ison päivätyön ja “Lillis” Kihlstedt tehnyt paljon hyvää työtä BK’n naiskäsipallon eteen viimeiset kaksi vuotta. Sääli että näin hyvän kauden jälkeen meille jäi käteen se niin sanottu kultainen ananas, Jani Vaskola harmitteli.

Maalintekijät

BK-46: Pamela Degerman 12, Madeleine Lindholm 8, Jenny Löf 5, Yvonne Westerholm 3,  Linda Sjöblom 1, Malin Holmqvist 1, Nina Ahlblad 1.

Dicken:Annika Näräkkä 5, Alexandra Ahlroth 4, Anna Lindahl 3,  Pernilla karlsson 3, Carolina Böckleman 3,  Pia-Stina Pitkäjärvi 3, Jessica Gammals 2, Anna Lindholm 2.

LähiTapiola Tähdet 

*** Matilda Björkqvist, BK-46

** Pamela Degerman, BK-46

* Yvonne Westerholm, BK-46 BK-46 2012-13Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk