Dicken haki voiton piristyneen Siuntion vieraana

Eroa syntyi lopulta selvästi, loppulukemat 23-30 ( 11-15 ).

– Olen tyytyväinen tulokseen koska varmistimme kotiedun puolivälieriin. Maalivahtipeli ratkaisi ottelun vaikka Linda Olin pelasikin erinomaisesti. Jouduimme ottamaan hänet erikoisvartiointiin toisella puoliajalla. Jälkimmäisellä jaksolla onnistuimme myös paremmin eteenpäin, Jani Vaskola pohti pelin jälkeen.

Dickenin vain 166-senttinen maalivahti, Emma-Lotta Nordström pelasi upeasti ja hänet valittiin parketin parhaaksi.

– Ensimmäinen puoliaika oli nihkeä, kun puolustus oli liian passiivinen. Toinen puoliaika olikin paljon parempi kun otettiin pois Linda. Omaan esitykseen olen tyytyväinen vaikka olin hieman puolikuntoinen loukkaantumisen jälkeen.

Surkeasti kautensa aloittanut SIF on piristynyt talven mittaan. Kokenut osasto on palannut kentille ja peli on lähtenyt käyntiin. Päävalmentaja Boris Tchakovski uskoo kehitystä tapahtuvan kohti kevättä mentäessä.

– Haemme vielä sellaista valmista peliä joka tänäänkin onnistui välillä. Maalinteko oli vaikeaa ja vastustaja rankaisi huonoista heitoista. Olisimme tarvinneet lisää ratkaisuja takaa mutta vastustajan maalivahti torjui hyvällä prosentilla. Pelasimme tasan vastustajan kanssa 45  minuuttia joka on hyvä alku loppukauteen.

 

Maalintekijät

SIF: Linda Olin 10, Anni Joensuu 3, Emmi Perovuo 3, Iina Taari 2, Inka Söderström 1, Petra Nyman 1, Janica Tallqvist 1, Linda Lostedt 1, Sanna Ylipuranen emma-lotta nordström1.

Dicken: Annika Näräkkä 9, Anna Lindholm 7, Anna Lindahl 6, Pernilla Karlsson 4, Carolina Böckelman 3, Anu Riksman  1.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Emma-Lotta Nordström, Dicken

** Linda Olin, SIF

* Anna Lindholm, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk