Dicken sementoi paikkansa neljäntenä

ÅIFK kaatui Pirkkolassa maalein 29-16 (14-8). Käytännössä Dicken voi jo keskittyä puolivälieriin paikallisvastustaja Spartaa vastaan.

– Puolustus toimi hyvin, ekalla puoliskolla viisi päästettyä pelitilannemaalia ja toisella puoliskolla kuusi päästettyä pelitilannemaalia. Selkein ero tempopelissä tuli, kun vastustaja hukkasi pallon ja me rankaisimme välittömästi maalilla. Maalivahdit pelasivat hyvin, Jani Vaskola mietti.

Dickenin maalivahti Catharina Silfvast palkittiinkin pelin parhaana.

-Oli helppoa seistä maalissa, kun puolustus hoiti oman tonttinsa, niin siinä vaiheessa oli helppo hoitaa oma osuus. Alussa peli oli huolimatonta, mutta onneksi saimme pelin kuitenkin kulkemaan.

ÅIFK teki tukun helppoja virheitä ja kotijoukkue rankaisi armotta.

– Dicken oli huomattavasti parempi ja tuli selkeä ero.  Avauspuoliskolla tuli paljon pallonmenetyksiä emmekä saaneet hyökkäyksiä aikaiseksi, huonointa tällä kaudella. Kokeilimme tosin uusia asioita Playoffseja silmällä pitäen, Viljami Saastamoinen totesi.

Maalintekijät

Dicken: Anna Lindahl 7, Pernilla Karlsson 5, Carolina Böckelman 4, Pia-Stina Pitkäjärvi 3, Anna Lindholm 2, Annika Näräkkä 2, Anna Martola 2, Alexandra Ahlroth 2, Alexandra Tallqvist 1, Kiira Kankainen 1

ÅIFK: Carolina Pettersson 4, Emilia Skön 3 , Ida Bruun 3, Johanna Kajander 3, Elin Sundell 2, Erica Söderholm 1

LähiTapiola Tähdet

***        Catharina Silfvast, Dicken

**         Carolina Böckelman, Dicken

*           Anna Lindahl, Dicken

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk