Karjaa

Dickenin kiri ei riittänyt

Pisteet matkasivat Pirkkolasta BK-46:n mukaan maalein  33-35 (15-22). 

Kyseessä oli ns. neljän pisteen ottelu, voitolla Dicken olisi noussut BK:n edelle. Nyt Karjaalaiset ovat edelleen kolmantena ja Lauttasaarelaiset neljäntenä. Sekään ei tosin ole huono suoritus joukkueelta, joka nousi vasta viime kaudeksi pääsarjaan.

– Meillä on jo playoffs paikka varmistettu, joten sinänsä pelillä ei ollut merkitystä. Aina olisi kuitenkin mukavampi voittaa kuin hävitä. Ensimmäisellä puoliskolla maalivahtipelimme oli heikkoa.  Toisella jaksolla BK:n pelaajat väsähtivät täysin ja aika vain loppui kesken. Pääsimme 2:n maalin päähän. Taistelimme hyvin pelin lopussa sekä puolustuksessa, että hyökkäyksessä. Pelaajat ottivat hyvin vastuuta, vaikka olimme monta maalia takana, Jani Vaskola sanoi.

Peter Kihlstedt oli tyytyväinen pisteisiin.

– Peli oli kireä ja kaksijakoinen. Pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan. Toisella puoliajalla emme päässeet enää nopeisiin. Olen tyytyväinen varsinkin, kun tämä oli neljän pisteen peli. On toki aina mukava voittaa.

Pamela Degerman oli vierailijoiden maaliahnein, saldona yksitoista täysosumaa, kotijoukkueesta Anna Lindholm ylsi samaan.

– Tsemppasimme hyvin loppuun saakka. Annoimme Dickenille mahdollisuuden toisella puoliskolla, he hyödynsivät tämän ja pääsivätkin lähelle, Degerman pohti.

Ensi viikonvaihteessa runkosarja on puolimatkan krouvissa, BK-46 emännöi sarjakärki HIFK:ta ja Dicken matkustaa Myyrmäkeen Atlaksen vieraaksi.

Maalintekijät

Dicken: Anna Lindholm 11, Carolina Böckelman 6, Anna Lindahl 5, Annika Näräkkä 5, Pia-Stina Pitkäjärvi 3, Anna Martola 1, Karolina Nylund 1, Pernilla Karlsson 1.

BK-46: Pamela Degerman 11, Madeleine Lindholm 8, Jenny Löf 6, Yvonne Westerholm 6, Linda Sjöblom 2, Malin Holmqvist 1, Nina Ahlblad 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Pamela Degerman, BK-46

** Anna Lindholm, Dicken

* Madeleine Lindholm, BK-46

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk