GrIFK haki pisteet Pirkkolasta

Dicken taipui maalein 33-35 (13-21). 

Sarjakolmosen ja -nelosen kohdatessa neljän pisteen ottelussa oli panokset kohdallaan. Vaikka kautta on vielä jäljellä kosolti, haetaan jo asetelmia pudotuspeleihin ja kotiedusta taistellaan kynsin hampain. Syksyllä ero oli Granin hyväksi viisitoista maalia, nyt peli pysyi tiukkana loppuun asti.

-Hävisimme pelin ensimmäisen puoliajan viimeisellä 11 minuutilla (maaleissa 2-11). Jokaisessa pelissä on tullut notkahdus ja se pitäisi pystyä saamaan pois. Grani hyytyi toisella puoliajalla meidän pelitahtiin, harmittavasti meiltä loppui aika vain kesken, Jani Vaskola totesi.

GrIFK on kolmantena tasapisteissä toisena olevan HIFK:n kanssa. Sarjakärki BK-46 on kaksi pistettä edellä.

–  Kesti hetken päästä mukaan peliin. Toisella puoliajalla ei sitten liikuttu tarpeeksi eikä fokus ollut omassa tekemisessä. Onneksi pystyttiin kuitenkin pitämään peli kasassa loppuun asti, Birgitta Lindholm kertoi.

Pernilla Karlsson osui kymmenen kertaa vierailijoiden verkkoon.

– Pelasimme hyvin joukkueena toisella puoliajalla, harmi että vasta silloin. Treeneissä ollaan treenattu toisen auttamista ja se näkyi jälkimmäisellä puoliajalla.

 

Maalintekijät

Dicken: Pernilla Karlsson 10, Anna Lindahl 6, Anna Lindholm 6, Annika Näräkkä 5, Carolina Böckelman 4, Karolina Nylund 1, Pia-Stina Pitkäjärvi 1

GrIFK: Johanna Hilli 8, Christina Rehnberg 6, Betina Lillqvist 5, Martina Genberg 5, Ida Martin 4, Katinka Diesen 3, Carolina Rehnberg 2, Carolina Roos 1, Fanny von Troil 1

LähiTapiola Tähdet

***        Pernilla Karlsson, Dicken

**         Johanna Hilli, GrIFK

*           Christina Rehnberg, GrIFK

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk