HIFK jatkaa puhtaalla pelillä

Pirkkolasta tarttui pisteet Dickenin vieraana maalein 31-33 (21-13). Hallitseva mestari syttyi pelaamaan voitosta vasta selkä seinää vasten.Kotijoukkue Dicken piti vauhtia ja hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa mielin määrin. Vasta ottelun viimeinen kymppi toi ratkaisun kokeneemman ryhmän eduksi.

Dickenin luotsina ensimmäistä peliään penkin päästä johtanut päävalmentaja Jani Vaskola osasi iloita esityksestä.

– Kauden ensimmäiseksi peliksi olen tyytyväinen pelaajien esitykseen. Haettiin tempoa ja saatiin tempoa esiin. 48 minuuttia oli hyvää peliä, 12 minuutin jaksolla hävittiin 12-3. Tämä oli hyvä opetus joukkueelle, että osataan hallita peliä ja haastaa viime vuoden mestarit ja tulevan kauden ennakkosuosikit. Tämä oli kuitenkin vasta kauden ensimmäinen peli ja yhdessä on pelattu vasta 4 kuukautta. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan kautta eteenpäin. Oli ilo nähdä, että HIFK:kin osasi iloita ja juhlia keskellä kenttää runkosarjan pelin voitosta Dickeniä vastaan.

Virkaveli Björn Nylund manasi avausjaksoa.

– Katastrofaalinen ensimmäinen puoliaika. Toisella jaksolla sitten pelaajat ymmärsivät tilanteen vaatiman vakavuuden ja taistelivat tästä voiton.

HIFK jää kolmen viikon huilitauolle ja kohtaa seuraavaksi viime kevään finaalipelien uusinnassa GrIFK:n kotikentällään 14.10.

Maalintekijät

Dicken: Anna Lindahl 9, Annika Näräkkä 5, Carolina Böckelman 4, Pernilla Karlsson 4, Pia-Stina Pitkäjärvi 4, Anna Lindholm 3, Alexandra Tallqvist 1, Anna Martola 1

HIFK: Linda Cainberg 12, Kathlen Ax 5, Rosanna Rouhiainen 4, Annamari Jääskeläinen 3, Hanna Nylund 3, Silja Borgarsdottir Sandelin 2, Victoria Berg 2, Ida Väyrynen 1, Petra Toivonen 1

LähiTapiola Tähdet

*** Anna Lindahl, Dicken

** Linda Cainberg, HIFK

* Rosanna Rouhiainen, HIFK

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk