HIFK jyräsi KyIF:n kotihallissaan ja nousi sarjakärkeen

Peli ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla, päätöslukemat olivat 36-18 (20-5). 

Helsingin Urheilutalolla nähtiin perin yksipuolinen kamppailu, kun hallitseva mestari oli hyvällä asenteella liikkeellä alusta saakka. Voitto oli viides yhtä monesta ottelusta ja HIFK on nyt puhtaalla pelillä yksin sarjakärjessä.

– Kaksijakoinen peli. Ensimmäinen puoliaika hyvä ja toinen selvästi huonompi. Vaikeita pelejä saada keskittyminen säilymään kun ratkeaa hyvin aikaisessa vaiheessa, HIFK:n päävalmentaja Björn Nylund mietti.

KyIF aloitti kauden voitolla, sen jälkeen on tullut ainoastaan tappioita. Kauteen lähtiessä tavoitteena oli jäättää vähintään yksi joukkue selän taakse ja lunastaa paikka pudotuspeleihin.

– Ensimmäisellä puoliajalla saatiin oikein kunnolla oppia mestareilta ja ottelu ratkesi siihen. Toinen puoliaika parempi mutta varmaan myös HIFK löysäsi otettaan, Tomi Salminen kertasi ottelun kulkua.

Linda Cainberg oli ottelun maaliahnein, saldona kymmenen rysää.

– Hyvä ensimmäinen puoliaika. Vaikeaa pitää keskittyminen kasassa heikompia joukkueita vastaan. Tulee helposti virheitä jne. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin pelillisesti menossa koko ajan.

Maalintekijät

HIFK: Linda Cainberg 10, Rosanna Rouhiainen 5, Hanna Nylund 5, Carolina Byman 4, Petra Toivonen 3,  Annamari Jääskeläinen 3, Ida Väyrynen 3, Sara Floman 2, Victoria Berg 1.

KyIF: Susanna Kaivola 5, Pinja Bergholm 5, Petra Friman 2, Rosalie Bergman 2, Felicia Grönholm 1, Carla Friman 1, Linda Fröberg 1, Mari Paukku 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Linda Cainberg, HIFK

** Rosanna Rouhiainen, HIFK

* Misa Slotte, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk