HIFK kukisti Dickenin odotetussa Stadin Derbyssä

Vauhdikkaassa naisten SM-sarjapelissä Helsingissä ratkaisijaksi nousi, kukapas muu kuin Nette Tallqvist. Dicken ei vieläkään löytänyt pysäyttäjää kokeneelle pelinrakentajalle.

Tallqvistia säesti hyvin myös kokenut Linda Cainberg, kaksikko teki 16 maalia HIFK:n 37:stä. HIFK:n päävalmentaja Nalle Nylund kiitteli vastustajaa ottelun temposta kun Dickenin päävalmentaja Jani Vaskola ylisti vastustajan pelaajia paremmakseen, mitä oman joukkueen pelaajat.

Ottelu ratkesi vasta toisella puoliajalla siihen kun HIFK sai puolustuksensa toimimaan ja pääsi vastahyökkämään, joka on Dickenin vahva ase.

Björn Nylund, HIFK: “Tätä ottelua oltiin odotettu! Hienoa että saatiin vauhdikas peli ennen joulutaukoa. Dicken ei koskaan anna periksi mutta olen erityisen iloinen joukkueen puolesta tästä voitosta. Joukkue ja joukkuehenki ovat voimavaramme, jotka kantavat pitkälle!”

Jani Vaskola, Dicken: “Hyvä ensimmäinen puoliaika. Meillä ei vain kertakaikkiaan ole Netten ja Lindan tasoisia pelaajia. Yritettiin vaihtaa pelaajia puolustuksessa heitä vastaan mutta aina hävittiin yksi vastaan yksi. Muuten peli oli vauhdikas.”

HIFK-Dicken 37-28 (16-16)

Maalintekijät
HIFK: Linda Cainberg 8, Annette Tallqvist 8, Silja Borgarsdottir-Sandelin 7, Hanna Nylund 4, Rosanna Rouhiainen 3, Victoria Berg 3, Cecilia Forsman 3, Ida Väyrynen 1.

Dicken: Carolina Böckelman 6, Annika Näräkkä 5, Pernilla Karlsson 5, Karolina Nylund 5, Anna Lindahl 3, Anna Martola 2, Anna Lindholm 2.

Ottelun LÄHITAPIOLA-tähdet:
*** Annette Tallqvist  HIFK
** Misa Slotte HIFK,
* Karolina Nylund, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk