HIFK piti pisteet Helsingissä

SIF kuitenkin taisteli ja piti pelin tasaisempana kuin syksyn kohtaamisen, loppulukemat tulostaululla näyttivät 31-23 (13-8).

– Tasainen ottelu, ehkä tasaisempi kuin odotettua. Jaksettiin paremmin kun vastustaja ja se ratkaisi ottelun. Meillä oli monta maalintekijää joukkueessa, se on hyvä merkki, ottelun parhaana palkittu Kathlen Ax pohti.

HIFK on jaetulla kärkisijalla yhdessä BK-46 ja GrIFK:n kanssa.

– Kaksi pistettä, se oli ottelun tärkein anti. SIF on täysin toinen joukkue kuin syksyllä. Meillä oli hienoisia ongelmia heidän korkean puolustuksen kanssa. Voitto kuitenkin ja kaksi pistettä, Nalle Nylund totesi.

SIF on tosiaan piristynyt huimasti kauden edetessä.

– Meillä ei ollut mitään hävittävää. Muutamia pelaajia puuttui. Liikaa teknisiä virheitä. Ottelulla ei merkitystä vaan lähinnä harjoittelun kannalta pelattiin, Håkan Johansson sanoi.

Maalintekijät

HIFK: Kathlen Ax 10, Linda Cainberg 9, Silja Borgarsdottir-Sandelin 3, Victoria Berg 3, Hanna Nylund 2, Cecilia Forsman 2, Rosanna Rouhiainen 1, Sara Floman 1.

SIF: Linda Olin 7, Rebecka Jurgens 4,Anni Joensuu 4, Janica Tallqvist 3, Sanna Ylipuranen 2, Inka Söderström 1, Iina Taari 1, Emmi Perovuo 1.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Kathlen Ax, HIFK

** Linda Olin, SIF

* Linda Cainberg, HIFK

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk