HIFK vahvempi Kauniaisissa

Ensimmäinen finaalipeli päättyi 28-31 (13-16).

Loppuottelut saatiin käyntiin perjantaina Kauniaisten palloiluhallissa. Peli oli hermostunutta puolin ja toisin, eikä virheiltä säästytty. Rutinoitu HIFK hallitsi aavistuksen kenttätapahtumia ja kuittasi pelin nimiinsä. Ratkaisu nähtiin toisen jakson alussa, kun HIFK venytti johdon lukemiin 13-20 eikä enää sen jälkeen luopunut kuskin paikasta.

– Meillä oli hyvä vauhti ja maalivahtipeli tänään. Parannetaan hyökkäystä maanantaihin mennessä. Ottelun toisen puoliajan alku ratkaisi ottelun, Linda Cainberg mietti.

Cainberg teki pelissä kymmenen maalia ja kun hänet otettiin erikoisvartiointiin, löysi Anette Tallqvist ne pienet aukot kotijoukkueen puolustuksesta. Tallqvist onnistui maalinteossa yhdeksän kertaa.

Gustaf Ahlroos oli pettynyt joukkueensa huolimattomuuteen.

– Kolmekymmentäyksi teknisistä virhettä, sillä ei voiteta ottelua. Parannetaan maanantaihin mennessä. Otamme tästä mukaamme ottelun viimeiset 20 minuuttia maanantain peliin ja annetaan kaikkemme.

Pelit jatkuvat maanantaina Helsingissä, viime keväänä HIFK oli parempi otteluvoitoin 3-1.

Maalintekijät kultamitali

GrIFK: Martina Genberg 8, Christina Rehnberg 7, Johanna Hilli 6, Betina Lillqvist 5, Emma Selin 1, Julia Lindblom 1
HIFK: Linda Cainberg 10, Annette Tallqvist 9, Silja Borgasdottir Sandelin 4, Rosanna Rouhiainen 4, Hanna Nylund 1, Victoria Berg 1, Cecilia Forsman 1, Ida Väyrynen 1
LähiTapiola Tähdet
*** Linda Cainberg, HIFK
** Misa Slotte, HIFK
* Christina Rehnberg, GrIFK

 

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk