HIFK voitti sisarseuransa juhlaottelussa

ÅIFK taipui Helsingin Urheilutalolla maalein 35-22 (17-7).

HIFK jatkaa sarjakärjessä ilman pistemenetyksiä, voitto oli kauden seitsemäs.

– Saatiin harjoitella nopeita. Ei ollut mikään huippuottelu meiltä, mutta kohtuu ok. Hyvä että voitettiin kun oli 115-vuotis juhlaottelu, HIFK:n päävalmentaja Björn Nylund kommentoi.

ÅIFK on saalistanut pisteitä viimeksi yli kuukausi sitten, tappio oli jo neljäs peräkkäinen.

– Erittäin huono puolustus, ei noustu heittäjiä vastaan. Kuntopohja lopussa liian heikko. Kausi on pitkä ja varmasti vielä parannetaan. Hyvä taisteluilme lopussa vaikka oltiin väsyneitä ja avauskokoonpanon pelaajia puuttui, Viljami Saastamoinen mietti.

Nopeajalkainen oikea laita Kathlen Ax oli ottelun vakuuttavin pelaaja.

– Oltiin kohtuullisen hereillä heti alusta ja pystyttiin vähentämään teknisiä virheitä. Välillä huonompi jakso ja lopussa pelattiin taas hyvin. Hyvä peli koko joukkueelta.

Maalintekijät 

Kathlen Ax heilutti vastustajan verkkoa kahdeksan kertaa

HIFK: Kathlen Ax 8, Silja Borgarsdottir Sandelin 8, Annette Tallqvist 6, Linda Cainberg 5, Hanna Nylund 2, Carolina Byman 2, Sara Floman 2, Rosanna Rouhiainen 2.

ÅIFK: Carolina Petttersson 6, Maja Enholm 4, Erica Söderholm 4, Julia Symes 3, Malin Gullqvist 2, Fredrika Lagerbohm 2, Ida Bruun 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Kathlen Ax, HIFK

** Silja Borgarsdottir Sandelin, HIFK

* Annette Tallqvist, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk