Sparta otti lukua paikallispelissä

– Jännittävä peli jossa joukkuiden ero syntyi vasta aivan lopussa. Joukkueemme teki 28 teknistä virhettä mutta onneksi voitimme kuitenkin. Sparta on taitava vastustaja, HIFK-luotsi Björn Nylund kehui vastustajaa.

Ottelu päättyi Pirkkolassa lukemiin 24-34 (13-17). HIFK jatkaa edelleen ilman pistemenetyksiä ja ainoastaan BK46 on sarjassa edellä. Karjaalaiset ovat pelanneet ottelun HIFK:ta enemmän. Maalivahti Ronja Nyman valittiin paikallispelin vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Vielä on paljon parannettavaa. Liikaa teknisiä virhetä. Varsinkin puiolustusta pitää vielä parantaa. Myös vastustajalle on annettava tunnustusta, veskari pohti pelin jälkeen.

Spartan päävalmentaja Jarmo Weckström oli tappiosta huolimatta toiveikas.

– Paljon parempi peli kuin edellinen. HIFK oli juuri niin vahva kuin odotettiinkin. Spartan suunta on parempaan päin.

Sparta jatkaa maalieron turvin neljäntenä tasaisessa sarjassa. Dicken, Atlas ja ÅIFK ovat tasapisteissä Spartan kanssa. Seuraavalla kierroksella HIFK kohtaa KyIF:n ja Sparta matkustaa Kauniaisiin.

Maalintekijät
Sparta: Raita Heiskanen 6, Katri Koskela 5, Jessica Hallio 4, Hanna Heiskanen 4, Erica Tanner 3, Anni Kaikko 1, Sara Lobbas 1.

HIFK: Kathleen Ax 6, Carolina Byman 6, Linda cainberg 4, Rosanna Rouhiainen 4, Ida Väyrynen 4, Hanna Nylund 3, Annette Tallqvist 3, Sara Floman 2, Annamari Jääskeläinen 2

LähiTapiola Tähdet

*** Ronja Nyman, HIFK
** Raita Heiskanen, Sparta
* Linda Cainberg, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk