Urheilutalolla nähtiin lähes sata maalia

HIFK tarrasi tukevasti kiinni finaalipaikkaan jatkoajan jälkeen maalein 52-43 ja. 39-39 (19-19).

Vierasjoukkue BK-46 johti vajaa minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä kahdella maalilla, niin vain HIFK nousi tasoihin ja murjoi lopulta jatkoajalla tylyt numerot taululle. Jatkoaika kirjattiin kotijoukkueelle peräti 13-4.

– Loppupelit jatkuvat ja jaksavat ihmetyttää. Hermot ovat selkeästi pinnalla. Ei järin hyvä peli meiltä mutta loppu oli hyvä, Björn Nylund iloitsi.

Myös ensimmäisessä kohtaamisessa tarvittiin jatkoaika, se kääntyi BK-46:lle. Toisessa ottelussa HIFK oli maalin verran parempi ja keskiviikkonakin peli olisi voinut päättyä miten päin tahansa. Kotijoukkue sai apua onnistumiseen, BK-46:n ja Yvonne Westerholmin epäonnesta. Westerholm loukkasi itseään loppuhetkillä niin pahasti omassa kenttäpäädyssä, että paikalle tarvittiin lääkäriä.

– Molemmat joukkueet taistelevat loppuun asti ja antavat kaikkensa, 14 maalia paukuttanut kokenut Anette Tallqvist sanoi.

Sarja jatkuu torstaina Karjaalla ja on siis ensimmäistä kertaa katkolla helsinkiläisille.

Maalintekijät 

Anette Tallqvist iski 14 maalia BK-46:n verkkoon

Anette Tallqvist iski 14 maalia BK-46:n verkkoon

HIFK: Annette Tallqvist 14, Linda Cainberg 9, Kathleen Ax 8, Cecilia Forsman 5, Silja Borgarsdottir Sandelin 4, Rosanna Rouhiainen 4, Victoria Berg 3, Hanna Nylund 2, Ida Väyrynen 2, Sara Floman 1

BK-46: Pamela Degerman 12, Madeleine Lindholm 9, Jenny Löf 7, Yvonne Westerholm 7, Madeleine Kihlstedt 4, Nina Ahlblad 3, Linda Sjöblom 1

LähiTapiola Tähdet

Annette Tallqvist, HIFK

Madeleine Lindholm, BK-46

Cecilia Forsman, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk