ÅIFK ja KyIF taistelevat tärkeistä pisteistä

Uusi vuosi alkaa ÅIFK:n ja KyIF:n osalta keskinäisellä kohtaamisella Samppalinnan palloiluhallissa ja jaossa on heti tärkeät pisteet. ÅIFK lähtee otteluun sarjataulukon jumbosijalta ja KyIF kaksi pykälää korkeammalta. Joukkueita erottaa sarjataulukossa neljä pistettä.

ÅIFK onnistui syksyllä nappaamaan tililleen vain yhden voiton, mutta tuo voitto tuli nimenomaan KyIF:sta, kun kirkkonummelaiset kaatuivat lokakuun lopulla kotonaan maalein 19-21.

ÅIFK sai muutenkin ryhtiä otteisiinsa joulua kohden ja vaikkei pistepussiin enempää merkintöjä karttunutkaan, pitivät turkulaiset useampaakin vastustajaa tiukoilla. Joulun alla BK-46:tta vastaan ÅIFK oli 45 minuuttia taistelemassa tiukasti lisäpisteistä, mutta joutui taipumaan 22-26-tappioon.

KyIF puolestaan kärsi kitkerän tappion edellisessä ottelussaan Atlaksen vieraana ja lähtee nyt revanssihengellä turkulaisten kimppuun.

ÅIFK on tehnyt vähiten maaleja kuluvalla kaudella, mutta turkulaisten puolustus on ollut aavistuksen KyIF:ia tiiviimpää. Emäntien hyökkäyspelissä Anna Harri on alkanut saada maalintekoon tukea etenkin Matilda Bäcklundilta ja KyIF puolestaan nojaa maalinteossa vahvasti kaksikkoon Susanna Kaivola – Maria Jukola.

Ottelu Turussa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!