Atlas haastamaan nyt SIF:aa

Viikolla komean voiton sarjataulukon kakkosesta Dickenista napannut Atlas matkaa lauantaina haastamaan taulukon kolmosta SIF:aa. Siuntiolaisilla on puolestaan alla viikolta suurinumeroinen voitto KyIF:sta.

Atlas on vahvassa vireessä ja joukkue on napsinut jo kolme perättäistä voittoa ja noussut sarjataulukossa tämän myötä viidenneksi. Merkillepantavaa on ennen kaikkea Atlaksen tiivis puolustuspelaaminen, sillä kolmen edellisottelun päästettyjen maalien keskiarvo jää alle 20:n.

SIF:n kolmossija sarjataulukossa on suhteellisen turvattu ja tätä tukevat myös alkukauden tulokset: kärkikaksikolle HIFK – Dicken SIF on kärsinyt selvät tappiot, mutta muuten tilille on ropsunut voittoja lukuun ottamatta KyIF:n vieraana kärsittyä yllätystappiota.

Atlas ja SIF kohtasivat heti uuden vuoden jälkeen Pirkkolassa ja tuolloin siuntiolaiset veivät pisteet matkaansa numeroin 21-28. Lokakuussa Siuntiossa SIF oli puolestaan vahvempi maalein 25-21, joten tiettyjä kalavelkojakin Atlaksella on maksettavanaan.

Joukkueita erottaa sarjataulukossa kymmenen pistettä ja tehtyjen maalien sarakkeessa SIF:lla on kahta vaille sata merkintää vieraitaan enemmän. Atlas on kuitenkin puolustuspäässä ollut emäntiään niukasti parempi, sillä päästetyt maalit ovat vantaalaisten eduksi 477-478.

Ottelussa haetaan myös 100 maalin rajan rikkomista kahden pelaajan voimin. Atlaksen Anna Jauhiainen on rajasta vain yhden maalin päässä ja viikolla KyIF-ottelussa paluun kokoonpanoon tehnyt SIF:n Linda Olin neljän maalin päässä kolminumeroisesta maalimäärästä.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 17.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk