Atlas hakee yllätystä SIF:aa vastaan

Atlas lähti joulutauon viettoon allaan komea kotivoitto KyIF:sta ja vantaalaiset lähtevät keskiviikkona jatkamaan kotivoittoputkeaan toista länsiuusimaalaista vastustajaa vastaan, kun Myyrmäkeen saapuu vierailulle sarjataulukon kolmantena majaileva SIF.

KyIF-voiton jälkeen Atlas ehti vielä kärsiä tappion Dickenille ja SIF:llä on puolestaan alla kaksi niukkaa tappiota HIFK:lle – ensin sarjassa ja joulun alla cupin finaalissa.

Ottelun ennakkosuosikista ei silti ole epäselvyyttä, sillä SIF on toistaiseksi menettänyt pisteitä vain kärkikaksikolle HIFK – Dicken ja Atlakselle KyIF-voitto oli puolestaan vasta kauden toinen täysi pistepotti. Joukkueitten edellinen kohtaaminen Siuntiossa ei kuitenkaan ollut mikään läpihuutojuttu; loppunumerot kirjattiin SIF:lle 25-21.

Molemmilla joukkueilla on hyökkäyksessä selkeä yksittäinen terävä kärki, sillä Atlaksen Anna Jauhiainen 61 maalillaan ja SIF:n Linda Olin 69 osumallaan ovat joukkueittensa selkeästi parhaat maalintekijät. Olin on alkukaudesta saanut kuitenkin hyvää tukea maalinteossa Madeleine Lindholmilta ja Pernilla Karlssonilta, kun Jauhiainen on yksin latonut pitkälti yli neljänneksen vantaalaisten maaleista.

Ottelu Myyrmäessä vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!