Atlas ja KyIF taistelevat tärkeistä pisteistä

Lauantain toinen SM-sarjan ottelu käynnistyy Myyrmäessä kello 15.00, kun Atlas saa vieraakseen KyIF:n. Joukkueet majailevat peräkkäisillä sijoilla 6. ja 7., mutta piste-eroa on kirkkonummelaisten hyväksi neljän verran otteluun lähdettäessä.

Joukkueet kohtasivat Kirkkonummella syyskuun viimeisenä päivän ja tuolloin pisteet jäivät kotijoukkueelle maalein 26-21. Kummankaan pistetili ei kuitenkaan ole syksyllä kovin rivakkaa tahtia karttunut, vaikka etenkin KyIF on välillä väläytellyt.

Kumpikin joukkue kärsi viime viikonloppuna tappion. KyIF kaatui sarjakärki HIFK:n vieraana maalein 24-37 ja Atlas hävisi miltei samalla marginaalilla Spartan vieraana 22-34. Pientä vertailukohtaa voi hakea siitä, että edellisessä ottelussaan Atlas kärsi HIFK:lle tappion 25 maalilla, kun KyIF siis selviytyi viikko sitten melkein puolta pienemmillä lukemilla.

KyIF on ollut alkukaudella selvästi emäntiään tehokkaampi, mutta Atlaksen puolustus on puolestaan ollut tiiviimpi.

KyIF:n tehokaksikkona on häärinyt Maria Jukola (48 maalia) ja Susanna Kaivola (45), kun Atlaksen maalinteko on ollut pitkälti Anna Jauhiaisen (53) harteilla.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!