Atlas metsästää kotietua puolivälieriin

ÅIFK ja Atlas päättävät kauden 2013-14 runkosarjan osaltaan keskiviikkona Samppalinnan palloiluhallissa. Kotijoukkueen jumbosija on saanut sinettinsä jo hyvän aikaa sitten, Atlas sen sijaan taistelee vielä kotiedusta edessä oleviin puolivälieriin.

Atlaksen puolivälieräpaikka on varma ja tuleva vastustajakin tiedossa eli BK-46. Kaksikon keskinäinen järjestys ja siten kotietu puolivälieriin on sen sijaan vielä avoinna. Karjaalaiset ovat runkosarjan kaikki ottelunsa jo pelanneet, joten pallo on nyt Atlaksen käsissä: pistekin keskiviikkona Turusta riittää nostamaan vantaalaiset BK:n ohi neljännelle sijalle.

Atlas on ollut kevättalvesta hyvässä vireessä, sillä joukkue on napsinut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa – näistä viimeisimmän juuri kilpakumppani BK-46:sta. ÅIFK:n kausi sen sijaan on jatkunut tuttuun malliin: aika ajoin joukkue pystyy puristamaan vastustajat todella tiukoille, mutta viimeinen rutistus ja nouseminen pisteille on jäänyt puuttumaan.

Marraskuun alussa Atlas haki pisteet ÅIFK:lta maalein 19-25 ja tammikuussa Myyrmäessä vantaalaisten voittolukemat olivat selkeät 32-18.

ÅIFK:n Anna Harri (117 maalia) ja Atlaksen Anna Jauhiainen (113) taistelevat lisäksi vielä maalintekijätilaston kärkisijoista. Loppukauden loukkaantumisen takia sivussa ollut HIFK:n Linda Cainberg on 125 maalillaan tilastokolmosena ja vielä saavutettavissa.

Ottelu Turussa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk