Atlas Pirkkolaan Spartan vieraaksi

Sparta ja Atlas avaavat SM-sarjan lauantain kierroksen kello 14.00 Pirkkolassa. Emäntäjoukkue Sparta lähtee otteluun seitsemästä pisteestä ja viidenneltä sijalta. Atlaksella pisteitä on koossa ennen lauantaita kaksi ja sijoitus sarjataulukossa on seitsemäs.

Joukkueet kohtasivat kauden toisella kierroksella syyskuun lopussa Myyrmäessä ja tuolloin lukemat kirjattiin Spartalle lukemin 21-31. Sparta on myös pysynyt Atlaksen edellä taulukossa alkukaudesta lähtien.

Joukkueitten tehossa on ollut selkeä ero, sillä Sparta on takonut peräti 67 maalia enemmän kuin Atlas. Puolustuksen osalta Atlas on kuitenkin ollut vahvempi, sillä päästettyjä maaleja vantaalaisilla on viisi vähemmän kuin vastustajalla. Spartan akilleen kantapäänä ovatkin olleet päästetyt maalit, sillä tuon syyskuisen Atlas-ottelun jälkeen joukkue ei ole selvinnyt yhdestäkään ottelusta alle 29 päästetyn maalin.

Sparta pääsee otteluun joka tapauksessa voitto alla, kun ÅIFK kaatui viimeksi Turussa maalein 37-30. Atlas puolestaan joutui edellisessä ottelussaan nöyrtymään kärkijoukkue HIFK:lle lukemin 18-43.

Miten Atlas saa kuriin Spartan tehokaksikon Inka Jäntti (62 maalia) ja Sirpa Lassinharju (50)? Atlaksen tehot puolestaan ovat levänneet jopa pelottavan paljon 49 maalia heittäneen Anna Jauhiaisen harteilla.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk