BK-46 emännöi kärki-HIFK:ta

Lauantain SM-sarjakierros päättyy Karjaan Sisu Arenalla, kun BK-46 saa kello 18.15 alkavassa ottelussa vastaansa sarjataulukon kärkijoukkue HIFK:n. HIFK seilaa kärjessä edelleen ilman pistemenetyksiä ja lähtee myös lauantain kamppailuun ennakkosuosikkina.

BK-46:n uusi vuosi on alkanut kahdella tappiolla, kun niukan Dicken-tappion jatkeeksi viime viikonloppuna tuli kotona ”pohjakosketus” Atlaksen vietyä pisteet maalein 26-17. HIFK on vuodenvaihteen jälkeen pelannut vasta kertaalleen; Sparta kaatui runsasmaalisessa ottelussa loppiaisviikolla.

HIFK:n suosikkiasemaa ei ainakaan horjuta reilun parin kuukauden takainen joukkueitten kohtaaminen Helsingin Urheilutalolla. BK jäi tuolloin täysin vastaantulijaksi tähtirintojen latoessa taululle luvut 41-17.

Oma pointtinsa ottelussa on maalintekijätilaston kärkikaksikon kohtaaminen. BK:n Pamela Degerman on 106 maalillaan ainoana kolminumeroisilla lukemilla, mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut HIFK:n Linda Cainberg on tiukasti jahtaamassa myös sadan maalin rajan ylittämistä viimeisteltyään toistaiseksi 96 osumaa.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk