BK-46 ja KyIF tiukassa taistossa lauantaina

SM-sarjan sarjataulukon kahta keskimmäistä sijaa hallussaan pitävät BK-46 ja KyIF kohtaavat lauantaina Karjaan Sisu Arenalla. Otteluun lähdettäessä kaksikkoa erottaa toisistaan vain yksi piste emäntäjoukkue BK-46:n eduksi.

Joukkueitten alkuvuosi on sujunut varsin erilaiseen malliin. BK on toistaiseksi kirjannut tililleen kolme tappiota – tosin vastassa ovat olleet myös molemmat kärkijoukkueet. KyIF puolestaan avasi kauden kahdella voitolla, mutta kärsi edellisessä ottelussaan selvän tappion Dickenin vieraana.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja lauantain kohtaamisessa on pientä revanssihenkeä molempien osalta. KyIF haki kauden avauskierroksella Karjaalta niukan voiton, mutta BK kuittasi tämän takomalla marraskuussa Kirkkonummella taululle lukemat 24-37.

Kuluvalla kaudella BK on etenkin puolustanut vieraitaan tiukemmin ja toisessa päässä maaleja on syntynyt mukavaa tahtia maalitilaston ykkösen Pamela Degermanin johdolla. KyIF:n terävimmät maalintekijät ovat olleet Susanna Kaivola ja Maria Jukola.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk