BK-46 saa Atlaksen vieraakseen

Uuden vuoden tappiolla avanneet BK-46 ja Atlas hakevat paluuta voittojen tielle keskinäisessä kohtaamisessaan Karjaan Sisu Arenalla sunnuntaina. Kotijoukkueen maalitykki Pamela Degerman metsästää samalla sadan maalin rajan rikkomista tällä kaudella.

BK kärsi keskiviikkona Dickenin vieraana niukan tappion, mutta esitti etenkin puolustussuuntaan hyvää peliä ja osoitti pystyvänsä haastamaan kärkijoukkueetkin tosissaan.

Atlas puolestaan kärsi kotonaan tappion SIF:lle ja myös vantaalaisten puolustuspeli toimi kohtuullisen mukavasti, mutta maalinteko oli melkoista tervanjuontia.

Maalinteko erottaa joukkueet toisistaan koko kauttakin ajatellen. Eroa sarjataulukossa on seitsemän pistettä ja BK-puolustus on ollut astetta vantaalaisia tiiviimpi, mutta suurin ero löytyy tehdyistä maaleista. Karjaalaiset ovat onnistuneet maalinteossa peräti 75 kertaa vantaalaisia useammin ja kärkenä on häärinyt keskiviikkona kauden maalisaldonsa jo 99:een nostanut Pamela Degerman. Myös Atlaksella Anna Jauhiainen (63 maalia) erottuu selvästi parhaana maalintekijänä.

Marraskuussa Myyrmäessä joukkueet pelasivat tasaisen kamppailun, mutta pisteet matkasivat kuitenkin BK-46:n mukana loppulukemien oltua 23-25.

Ottelu Karjaalla alkaa sunnuntaina kello 19.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk