Dicken ja Atlas avaavat perjantaina viikonlopun

Kotimainen käsipallosyksy huipentuu joulunalusviikonloppuun ja ensimmäisenä viikonlopun ohjelmassa on perjantai-iltana Pirkkolassa pelattava SM-liigan ottelu Dicken – Atlas. Otteluun lähdetään Dickenin pitäessä hallussa sarjataulukon kakkossijaa ja Atlaksen majaillessa sijalla 7.

Dicken lähtee otteluun selvähkönä suosikkina paitsi sarjatilanteen pohjalta myös joukkueitten edellisen kohtaamisen perusteella. Lokakuussa Myyrmäessä loppunumerot olivat selkeät 17-29 Dickenin hyväksi.

Atlas pääsee otteluun hyvällä itseluottamuksella, sillä alla on selkeä voitto KyIF:sta ja vantaalaisten kuntokäyrä on muutenkin osoittanut ylöspäin vuodenvaihteen lähestyessä. Dicken pelasi edellisen kerran vain kaksi päivää sitten ja kaatoi tiukassa paikalliskamppailussa Spartan 25-23, joten hiukan joukkueen jaloissa saattaa vielä painaa.

Huolimatta vain neljästä pisteestä Atlas on puolustanut alkukaudella kohtuullisesti ja tästä on hyvä osoitus KyIF:n jättäminen alle 20 maaliin viikko sitten. Joukkueitten hyökkäystehoissa on kuitenkin melkoinen ero, sillä Dicken on mättänyt maaleja peräti 110 enemmän kuin Atlas. Dickenin tehokaksikkona on häärinyt Anna Lindholm (70 maalia) – Anna Lindahl (60) ja Atlaksen hyökkäyspään suurin pelote on puolestaan Anna Jauhiainen (57).

Ottelu Pirkkolassa alkaa perjantaina kello 19.15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk