Dicken ja SIF taistelevat kärkisijoista

HIFK pitää hallussaan sarjataulukon ykkössijaa, mutta varjona perässä tulee kaksikko Dicken ja SIF, joka kohtaa toisensa lauantaina Pirkkolassa. Otteluun lähdetään Dickenin ollessa kaksi pistettä vieraitaan edellä sarjataulukossa.

Pisteissä ero ei ole suuri, mutta Dicken on sekä tehtyjen että päästettyjen maalien osalta selkeästi siuntiolaisia edellä. Marraskuussa Dicken haki lisäksi selvän vierasvoiton Siuntiosta, joten kotijoukkuetta voi pitää hienoisena suosikkina. On hyvä kuitenkin muistaa, että kauden avauskierroksella SIF oli vastaavassa ottelussa vahvempi maalein 24-26.

Dicken on pelannut tämän kalenterivuoden puolella kaksi ottelu. Ensin kaatui BK-46 niukasti, mutta viimeksi Dicken murjoi KyIF:n parketin rakoon peräti 21 maalin erolla. SIF puolestaan on ehtinyt vuodenvaihteen jälkeen olla tulessa jo kolmesti ja tilille on ropsahtanut yhtä monta voittoa varsin varmojen esitysten jälkeen.

Siuntiolaiset ovat saaneet etenkin puolustuksensa hyvin tilkittyä viime kierroksilla, joten Dickenillä on täysi työ löytää keinot maalintekoon.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk