Dickenistä muistutetaan: ”Mitaleissa ei vielä nimiä”

Naisten käsipallomestaruus ratkaistaan tällä kaudella HIFK:n ja Dickenin välillä. SM-sarjan finaalisarja käynnistyy keskiviikkona 16.4. ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Vaskola_Jani_140414Dicken lähtee finaaleihin haastamaan hallitsevaa Suomen mestaria Helsingin IFK:ta. Joukkueen päävalmentaja Jani Vaskola on kuitenkin luottavainen ensimmäisen loppuottelun alla.

– Voimme lähteä pelaamaan ilman paineita. HIFK on mielestäni suosikki, mutta mitalien taakse ei ole vielä kirjoitettu kenenkään nimeä. Meillä on itseluottamus kohdillaan, Vaskola sanoo.

Dicken selviytyi voittajana joukkueiden kahdesta viimeisestä kohtaamisesta runkosarjassa. Se onnistui ainoana joukkueena kukistamaan IFK:n sen kotiluolassa Kalliossa.

– Meillä on paketti hyvin kasassa. Ei ole loukkaantumisia eikä pelillisiä ongelmia. Tiedämme runkosarjan perusteella, että IFK:n voittaminen on mahdollista. Kevään lopuksi katsotaan, kenen nimi kaiverretaan pokaaliin, Vaskola päättää.

Lindholm_Birgitta_140414HIFK:n päävalmentaja Birgitta Lindholm joutuu tulemaan finaaleissa toimeen ilman Hanna Nylundia ja Rosanna Rouhiaista. Molemmat kärsivät polvivammasta.

– Omaan peliimme luotamme. 60 minuuttia pitää painaa täysillä joka kerta, Lindholm sanoo finaaleiden luonteesta.

Vastapuolen vahvuudet ovat HIFK:n päävalmentajan tiedossa.

– Dicken on hyvä nopeissa ja sen puolustuspeli toimii hyvin mutta kyllä meillä lääkkeet sen kaatoon löytyy.

Ja ne ovat?

– Nopea peli, tempo ja hyvä puolustus.

Finaalisarja alkaa keskiviikkona Helsingin Urheilutalolla. Ottelu käynnistyy klo 19.30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk