HIFK hakee kärkipaikkaa takaisin lauantaina

HIFK ja ÅIFK päättävät kauden 2013-14 runkosarjan viimeistä edellisen kierroksen lauantaina Helsingin Urheilutalolla. Vierailijan asema sarjataulukon jumbona on jo sinetöity, mutta HIFK:lla on ottelussa panoksia riittämiin.

Kahden Dicken-tappion – kauden toistaiseksi ainoiden pistemenetystensä – jälkeen HIFK on ensi kertaa kuluvalla kaudella sarjataulukossa toisena, mutta tasapisteissä Dickenin kanssa. Runkosarjan voitto on vielä täysin omissa käsissä ja voitolla lauantaina HIFK ottaisi jälleen etulyöntiaseman.

HIFK on tehnyt selvää jälkeä, mutta Dickeniä vastaan joukkue oli vaikeuksissa. Joukkue kaipaa kipeästi ykköstykki Linda Cainbergia, jonka pohjevamma vaatii vielä muutaman viikon kuntoutumisen. Ilahduttavaa oli, että nopea laita Silja Borgarsdottir Sandelin palasi edellisottelussa kokoonpanoon polvivamman jälkeen.

Siltikään suosikista ei lauantaina ole epäselvyyttä. ÅIFK on viime otteluissaan esiintynyt suhteellisen pirteästi, mutta pistepussi ei ole karttunut. Asetelmia kuvaa hyvin se, että lokakuussa Turussa HIFK nappasi pisteet maalein 18-33 ja pari viikkoa sitten niin ikään Turussa maalein 15-26.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla käynnistyy lauantaina kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk