HIFK ja Atlas avaavat viikonlopun kierroksen

SM-sarjan viikonloppu käynnistyy jo perjantaina ottelulla HIFK-Atlas. Sarjataulukon kärjessä pistemenetyksittä porskuttava HIFK saa vastaansa vantaalaisjoukkueen, joka emäntien tavoin lähtee otteluun alla selvä voitto viikolta.

Kumpikaan ei arkiottelussaan kovin tiukalle joutunut. HIFK karkasi omille teilleen vierasottelussa BK-46:tta vastaan jo hyvissä ajoin ja takoi taululle voittolukemat 32-18. Täsmälleen samoin numeroin päättyi Atlaksen kotiottelu ÅIFK:ta vastaan ja vantaalaiset ratkaisivat tuon ottelun edukseen vielä HIFK:takin nopeammassa tahdissa taottuaan taululle luvut 12-0 parissakymmenessä minuutissa.

Joukkueita erottaa sarjataulukossa kuitenkin peräti 16 pistettä huolimatta HIFK:n vähäisemmästä pelattujen ottelujen määrästä, joten ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Tätä asetelmaa ei ainakaan murenna joukkueitten kohtaaminen marraskuun lopulla Myyrmäessä; HIFK vei tuolloin pisteet murskaavin 43-18-numeroin.

HIFK on latonut maaleja lähes 37 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla ja Atlas-puolustus joutuu nyt todelliseen testiin. HIFK on muutaman kerran joutunut tekemään tosissaan töitä voittonsa eteen, mutta kotonaan Helsingin Urheilutalolla joukkueen pienin voittomarginaali tällä kaudella on ollut 13 maalia.

Ottelu perjantaina käynnistyy kello 19.00.


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk