KyIF – Dicken Kirkkonummen Kotiottelupäivän huipentumana

Naisten SM-sarjan ottelu KyIF – Dicken pelataan sunnuntaina 3.11. osana KyIF:n Kotiottelupäivää, jonka aikana pelataan kaikkiaan peräti seitsemän ottelua. Naisten SM-sarjakamppailu Kirkkonummen väestönsuojan palloiluhallissa alkaa kello 16.30.

KyIF:n naiset kävivät viime viikonloppuna hakemassa uutta peli-ilmettä ja kovaa ottelutuntumaa Tukholmasta, jossa joukkue kohtasi Spårvägenin nuorten joukkueen, joka kaatui 26-25 sekä Tyresön josta KyIF otti kauden parhaalla peliesityksellään voiton maalein 23-19.

Matka toi kosolti itseluottamusta KyIF:n joukkueelle ja sunnuntaina sitä tarvitaan, kun vastaan asettuu yksi sarjan kärkijoukkueista ja mestarisuosikeista. Dickenin riveissä on peräti neljä pelaajaa, jotka olivat mukana myös EM-karsintaotteluissa Islantia ja Ranskaa vastaan.

KyIF sai iloisia uutisia Tukholman reissulla myös sen myötä, että vuoden vakavan polvivamman takia sivussa ollut Carla Olenius pelasi pelikentille onnistuneesti ja hänen paluunsa myötä joukkueen materiaali vahvistuu entisestään.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!