KyIF ja Atlas ”neljän pisteen ottelussa”

SM-sarjan viikonlopun kierros saadaan päätökseen sunnuntaina, kun KyIF ja Atlas iskevät yhteen Kirkkonummella. Joukkueita erottaa sarjataulukossa kaksi sijaa, mutta vain kaksi pistettä, joten pelissä riittää panoksia sijoitusten suhteen.

Lähtökohdat otteluun ovat selkeät. KyIF tekisi voitolla pesäeroa Atlaksen lisäksi Spartaan ja nousisi tiukasti neljäntenä olevan BK-46:n kantaan. Atlas puolestaan ohittaisi voitolla sekä Spartan että KyIF:n.

Syyskuun viimeisenä päivän vastaavassa ottelussa KyIF nappasi pisteet maalein 26-21, mutta Atlas kuittasi potut pottuina kotiottelussaan joulukuussa ja voitti puolestaan lukemin 27-19.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet alkuvuoden varsin mukavasti ja saalistaneet kumpikin kolme voittoa. Sunnuntain otteluun molemmat pääsevät myös voitto allaan. Atlas kaatoi viimeksi Spartan komeasti 35-21 ja KyIF puolestaan kukisti SIF:n ”puolustuspelin juhlassa” 16-14.

Joukkueitten tehdyissä ja päästetyissä maaleissa ei tällä kaudella suurta eroa ole, joskin Atlas on pelannut hiukan niukkamaalisempia otteluita keskimäärin.

Ottelu Kirkkonummella alkaa sunnuntaina kello 16.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk