Sarjataulukon eri päät vastakkain Turussa

Samppalinnan palloiluhallissa nähdään keskiviikkona SM-liigan jumbojoukkue ÅIFK:n ja kärkiryhmä HIFK:n kohtaaminen. Kaimaseurojen kamppailussa on ennakkoon vain yksi suosikki ja Turkuun saapuu kaiken lisäksi ärsyyntynyt vierailija.

HIFK kärsi viikonloppuna kauden ensimmäisen tappionsa paikalliskamppailussa Dickeniä vastaan ja päävalmentaja Birgitta Lindholm toivoi jo tuoreeltaan, että tappio herättää joukkueen. Keskiviikkona nähdään miten sisuuntunut HIFK Turkuun saapuu.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa lokakuun puolivälissä ja tuolloin vierasvoitto kirjattiin lukemin 18-33. Nyt edessä on kauden toinen kohtaaminen, sillä HIFK:n kotiottelu on ohjelmassa vasta keväämmällä.

HIFK kärsi siis tappion Dickenille, mutta muuten meno on ollut alkuvuodesta tulosten valossa vakuuttavaa. ÅIFK:n pistepussiin ei sen sijaan ole tämän vuoden puolella tullut lisäystä, vaikka muutamaan kertaan ei kovin kaukana ole ollutkaan.

Tilastojen valossa lähtökohdat otteluun ovat todella erilaiset, sillä HIFK on latonut miltei 250 maalia turkulaisia enemmän ja omassa päässä ÅIFK:lla on kolissut yli 130 kertaa vastustajaa enemmän.

Ottelu Turussa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk