SIF haastaa kärki-HIFK:n

SM-sarjan keskiviikon ainoassa ottelussa ratkotaan sijoituksia sarjataulukon kärjessä, kun kolmantena oleva SIF saa vieraakseen edelleen pistemenetyksittä olevan kärkiryhmä HIFK:n. Lisämausteen otteluun tuo se, että joukkueet kohtaavat puolentoista viikon kuluttua uudestaan Suomen Cupin finaalissa.

Joukkueita erottaa sarjataulukossa vain kaksi pistettä, tosin HIFK:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna, mutta sen verran vakuuttavaa tähtipaitojen meno on syksyllä ollut, että vierasjoukkue lähtee otteluun ehdottomana suosikkina.

Lokakuun alussa joukkueitten kohdatessa Helsingin urheilutalolla voittajasta ei juuri jäänyt epäselvyyttä, kun HIFK takoi taululle lukemat 40-24. Kummallakin on alla ottelu viikonlopulta. SIF haki paikalliskamppailussa 26-22-voiton BK-46:sta ja HIFK kaatoi kotonaan KyIF:n maalein 37-24.

Oman osajännityksensä otteluun tuo myös maalintekijätilaston kärkipaikoilla keikkuvien HIFK:n Linda Cainbergin ja SIF:n Linda Olinin kohtaaminen. Cainberg on paukuttanut kahdeksassa ottelussa jo huimat 80 maalia ja johtaa tilastoa. Yhdeksässä ottelussa 69 kertaan osunut Olin on puolestaan tilastokolmosena. Maalintekovoimaa toki kummallakin riittää myös ykköstykkien takana.

Ottelu Siuntiossa vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 18.45.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!