SIF ja Dicken ratkovat kärkipään sijoituksia

Viikonloppuna Suomen Cupin välierissä urakoineet SIF ja Dicken kohtaavat keskiviikkona Siuntiossa. Panoksia ottelussa riittää, sillä kumpikin on kuluvalla kaudella kärsinyt vasta yhden tappion ja kaksikko on selkeästi pahin uhka kärkijoukkue HIFK:lle.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella ja tuolloin SIF haki Pirkkolasta voiton niukasti maalein 26-24, joten Dicken matkaa nyt Siuntioon revanssihengellä. Tuon tappion jälkeen Dicken on kirjannut viisi perättäistä puhdasta voittoa, joista niukinkin tuli peräti yhdeksän maalin erolla. SIF on puolestaan kärsinyt ainoan tappionsa kärkijoukkue HIFK:lle, jonka se kohtaa myös Suomen Cupin finaalissa.

Dicken murskasi edellisessä SM-sarjan ottelussaan KyIF:n vieraskentällä peräti maalein 41-17. SIF puolestaan kaatoi kotonaan Spartan lukemin 36-28.

Joukkueitten pelaajista SIF:n Linda Olin ja Dickenin Anna Lindholm ovat takoneet maaleja jokseenkin tasan seitsemän maalin keskiarvolla tähän saakka, eikä Dickenin Annika Näräkkä jää paljon jälkeen. SIF:n Madeleine Lindholm ja Dickenin Anna Lindahl ovat myös paukuttaneet maaleja tasaista tahtia, joten tulivoimaa molemmilta löytyy.

Ottelu Siuntiossa alkaa keskiviikkona kello 18.45.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!