SIF lyömään kapuloita HIFK:n rattaisiin

HIFK ja SIF kohtaavat SM-sarjan kärkipään taistossa lauantaina Helsingin Urheilutalolla. HIFK on sarjataulukon kärjessä yhä puhtaalla pelillä ja SIF kolmantena kuusi pistettä jäljessä, tosin myös kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Vastaava ottelu lokakuun alussa päättyi HIFK:n selvään 40-24-voittoon. Joulukuussa joukkueet kohtasivat sekä cupin finaalissa että SM-sarjaottelussa Siuntiossa selvästi tiukemmissa koitoksissa. Sarjakamppailu päättyi HIFK.n niukkaan 28-25-voittoon.

HIFK on kuluvan vuoden puolella jyrännyt edelleen vastustamattomasti eteenpäin. SIF:lla on sen sijaan viime otteluissa ollut vaikeuksia. Ensin Dickenin vieraana tuli ruma tappio, BK-46 kaatui välissä paikalliskamppailussa, mutta viimeksi KyIF:n vieraana tuloksena oli tappio todella niukkamaalisessa ottelussa. Siuntiolaisten jyvä oli täysin kateissa ja valmentaja Marcus Sjöstedtilla riittääkin miettimistä kuvioiden virittämisessä uuteen uskoon.

Jo 125 maalia kuluvalla kaudella pommittaneen HIFK:n hyökkäyskalusto on SM-sarjan tehokkain ja SIF:lla on täysi työ myös tämän koneen pysäyttämisessä.

Ottelu lauantaina käynnistyy kello 15.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk