Sparta emännöi SIF:aa

Käsipallon SM-sarjailtapäivä Pirkkolassa jatkuu heti alkuiltapäivän Dicken – KyIF:n jälkeen kello 16.00, kun Sparta ja SIF iskevät yhteen taistelussa pisteistä. Sparta on viime kierroksilla pudonnut sarjataulukossa kuudenneksi, kun SIF puolestaan jatkaa kolmantena kärkikaksikon tiukassa tuntumassa.

Kotijoukkue Spartan vuodenvaihde on sujunut hiukan mollivoittoisissa merkeissä. Joulukuun alussa Atlaksesta otetun komean voiton jälkeen tilille on rapsunut neljä tappiota – toki vastassa on ollut myös kärkikaksikko HIFK ja Dicken – joista viimeisin viikko sitten KyIF:n vieraana. Samalla neljäs sija sarjataulukossa on vaihtunut kuudenteen ja nyt Sparta etsii uudestaan voittovirettä.

SIF on kuluvan vuoden puolella ehtinyt pelata jo kaksi ottelua ja peräpään kaksikosta Atlas – ÅIFK on irronnut varmat voitot. Siuntiolaiset ovat pitäneet molemmissa otteluissa vastustajan 21 maalissa, joten puolustuspeli vaikuttaisi olevan hyvin kunnossa.

Spartalla on kuitenkin maalintekovoimaa toiseen malliin. Sirja Lassinharju sekä Sara ja Inka Jäntti takaavat sen, että SIF-puolustuksella ei ole varaa mihinkään lepsuiluun lauantaina. Linda Olinin johdolla SIF:ltakin löytyy toki vahvaa maalintekovoimaa riveistään.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!