Toiset välierät edessä sunnuntaina

SM-sarjan välierien toiset ottelut pelataan sunnuntaina. Avausotteluissa kotiareenoillaan voiton ottaneet Dicken ja HIFK matkaavat nyt vierashalleihin. Dicken kohtaa SIF:n Siuntiossa ja HIFK Atlaksen Myyrmäessä.

Dicken vei avausvoiton SIF:sta niukasti 26-24 ja HIFK puolestaan kaatoi Atlaksen selvemmin numeroin 30-18. Kotijoukkueilla on nyt paljon pelissä, sillä välieräsarjan päästäminen tilanteeseen 0-2 tekisi urakasta jo todella vaikean.

Atlas voi ammentaa uskoa vahvasta kotiputkestaan, sillä joukkue ei ole Myyrmäessä hävinnyt sitten tammikuun alun ja seilaa komeassa kuuden kotivoiton putkessa. Toisaalta HIFK on ollut ylitsekäymätön vastus Atlakselle tällä kaudella ja välierien avausosan tappio oli numerollisesti tähän saakka pienin.

Siuntiossa ajatukset voidaan suunnata samaan suuntaan, sillä SIF:n kotivoittoputki on ajallisesti saman mittainen kuin Atlaksella ja käsittää peräti seitsemän perättäistä voittoa. Runkosarjassa SIF pystyi kaatamaan Dickenin kertaalleen, joten tästäkin voi ammentaa lisäuskoa.

SIF – Dicken alkaa sunnuntaina kello 16.00 ja Atlas – HIFK pyörähtää käyntiin kello 18.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk