BK-46 haki voiton KyIF:sta

BK-46 nappasi komean vierasvoiton KyIF:sta maanantaina, kun naisten SM-sarjan toinen ottelukierros pyörähti käyntiin Kirkkonummella. Loppunumerot kirjattiin karjaalaisille selkein numeroin 37-24.

Ottelun ensimmäinen 15-minuuttinen sujui varsin tasaisissa merkeissä, mutta tämän jälkeen BK alkoi repiä kaulaa ja tauolle mentiin numeroissa 10-16.

Toisen puoliajan alussa vieraat venyttivät eron nopeasti kymmeneen maaliin ja ottelu oli käytännössä ratkaistu. 11 maalia BK:lle heittänyt Pamela Degerman valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Joukkueen tahtovoitto, päätimme puolustaa hyvin ja se meni nappiin ja kaikki uskalsivat myös tehdä ratkaisuja hyökkäyspäässä. Hyvä ilta meille, Degerman kiteytti.

Myös BK-luotsi Gustav Ahlroth oli joukkueensa esitykseen kokonaisuudessa tyytyväinen.

– Saralla hyvä maalivahtipeli ja puolustus toimi sovitulla tavalla. varsinkin Madelen Kihlstedt puursi täydet 60 minuuttia puolustuksessa loistavasti, Ahlroth kiitteli.

KyIF:n Tomi Salminen antoi rehdisti tunnustuksen vastustajalle.

– BK oli tänään valmiimpi ja se näkyi kentällä. Ei pärjätty puolustuksessa ja rimat sekä tolpat eivät parantaneet tilannetta hyökkäyksessä. Oltiin kolme päivää treenaamatta Judokisojen takia ja valmistautuminen ontui. Mutta kaikki kunnia BK:lle; oikea joukkue voitti.

KyIF – BK-46 24 – 37 (10 – 16)

Maalintekijät:
KyIF: Olenius Carla 12, Friman Petra 5, Kaivola Susanna 2, Kaivola Karolina 2, Bergholm Pinja 2, Westerlund Alexandra 1
BK-46: Degerman Pamela 11, Sjöblom Linda 5, Sjöberg Heidi 5, Westerholm Yvonne 4, Aaltonen Josefin 4, Sjölund Elin 4, Silen Sofia 1, Tanner Erika 1, Westerlund Ellen 1, Nyberg Annette 1

LähiTapiola tähtipelaajat:
Degerman Pamela 3
Carla Olenius 2
Linda Sjöblom 1

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk