BK-46 komeaan voittoon Spartasta

BK-46 kohenteli asemiaan naisten SM-sarjassa joulun kynnyksellä kaatamalla lauantaina kotonaan SISU Arenalla vierailleen Spartan komeasti maalein 29-18. Vieraat hallitsivat ottelun alkua, mutta kerran vauhtiin päästyään kotijoukkue meni omia menojaan ja selvään voittoon.

Sparta avasi ottelun vahvasti ja johti kymmenen pelatun minuutin jälkeen numeroin 6-3. Tämän jälkeen BK-46 kuitenkin löysi jyvän, nousi rinnalle ja saman tien ohi. Kun Sparta sai ensimmäisen erän viimeisen 20-minuuttisen aikana tehtyä vain kaksi maalia, oli emäntien taukojohto jo selkeä 15-8.

Toisella puoliajalla Sparta ei enää kyennyt nousemaan BK:n uhkaajaksi ja näin pisteet jäivät Karjaalle 11 maalin erolla ja samalla BK nousi ohi Spartan sarjataulukossa neljännelle sijalle.

BK-46-valmentajan Gustaf Ahlroosin kokonaisnäkemys ottelusta jäi vahvasti positiivisen puolelle.

– Puolustus toimi meiltä tänään erittäin hyvin niin pitkään kun jaksettiin tehdä töitä. Kokonaisuutena voitettiin Sparta tänään leveällä materiaalilla, Ahlroos totesi.   Myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt BK:n Yvonne Westerholm oli esitykseen tyytyväinen.

– Hyvä ottelu meiltä. Jos vertaa ensimmäiseen otteluun Spartaa vastaan, niin ollaan kyllä menty eteenpäin. Tähän peliin oli hyvä päättää tämä vuosi.

Spartan valmentaja Jarmo Weckström kummasteli puolestaan joukkueensa jäätymistä.

-: Mitään ei tapahtunut. Oltiin yhtä mieltä mitä pitää tehdä ennen ottelua, mutta sitten me emme vaan tehneet sitä, Weckström ihmetteli.

BK-46 – Sparta 29-18 (15-8)

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 9, Linda Sjöblom 7, Sofia Silen 1, Erika Tanner 1, Yvonne Westerholm 8, Madeleine Kihlstedt 1, Elin Sjölund 2
Sparta: Sirja Lassinharju 3, Sara Jäntti 10, Hanna Heiskanen 1, Raita Heiskanen 2, Linda Melanen 2

Ottelun LähiTapiola tähdet:
3 Yvonne Westerholm (BK-46)
2 Sara Jäntti (Sparta)
1 Linda Sjöblom (BK-46)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk