HIFK pudotti SIF:n kyydistään

HIFK:n ja SIF:n välinen kamppailu lauantaina kulki alkuun suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä vankemmin ote oli kotijoukkueen hallussa ja loppunumerot olivat lopulta murskaavat 41-16.

Ottelun alku edettiin tasaisesti ja vielä 15 minuutin pelin jälkeen numerot olivat HIFK:lle 7-6. Tästä kotijoukkue alkoi kuitenkin vähitellen repiä eroa siuntiolaisiin ja tauolla HIFK:n johto oli jo kahdeksan maalia.

Toisesta erästä muodostui sitten perin yksipuolinen näytös HIFK:n kasvattaessa johtoa tasaiseen tahtiin. Emännät paukuttivat peräti 23 maalia tauon jälkeen SIF:n onnistuttua maalinteossa vain kuudesti ja näin loppulukemat olivat vieraiden kannalta murheelliset.

Linda Cainberg nähtiin poikkeuksellisesti maalitilaston sijasta vaihtopenkin päässä valmentajana ja hän oli kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen.

– Hyvää puolustuspeliä sekä maalivahtipeliä. Meiltä liikkuvaa peliä ja aika vähän teknisiä virheitä. Oikein hyvä ottelu meiltä, Cainberg kiitteli.

SIF-luotsi Marcus Sjöstedt paukutti sitten ilmoille täsmälleen päinvastaiset kommentit pelin jälkeen.

– Pelattiin oikein huonosti. Tulos oli hiukan odotettu meidän nykytilateemme huomioon ottaen. Paljon loukkaantumisia ja samoja ongelmia kuin KyIF-pelissä [16-18 tappio viikko sitten], Sjöstedt harmitteli.

– Nyt vastassa oli joukkue, joka pystyi täysimääräisesti hyödyntämään paikat. Me emme käytä taas meidän paikkojamme.

Ottelun vakuuttavin pelaaja oli HIFK:n maalivahti Annika Lindström.

– Nopeaa peliä alusta lähtien. Hyvää puolustuspelaamista ja sitä kautta saimme paikkoja hyviin pitkiin avauksiin ja nopeisiin hyökkäyksiin, Lindström totesi.

HIFK-SIF 41-16 (18-10)

Yleisömäärä: 78

Maalintekijät:
HIFK: Annette Tallqvist 9, Lotta Kulju 8, Ida Väyrynen 8, Kathlen Ax 5, Malin Wilen 5, Rosanna Rouhiainen 4,  Victoria Berg 2
SIF: Madeleine Lindholm 5, Pernilla Karlsson 4, Carolina Rehnberg 2, Carolina Roos 2, Janica Tallqvist 1, Inka Söderström 1, Linda Lostedt 1

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 tähteä Annika Lindström, HIFK
2 tähteä Annette Tallqvist HIFK
1 tähti Lotta Kulju HIFK

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk